CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu vatandaşların taleplerini dinledi

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu seçim çakışmalarını Nefsipulathane Mahallesi'nde sürdürdü.

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu vatandaşların taleplerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat ilçe belediye başkan adayı Osman Kalyoncu, CHP Akçaabat ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu, CHP Akçaabat ilçe yönetim Kurulu üyeleri ve partililer seçim çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kanyonu’nun adresi bu kez Nefsipulathane Mahallesi oldu.

kalyoncu-vantandaslari-dinledi-1.webp

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu burada Mahalle Muhtarı İlhan Yılmaz ve vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Kalyoncu, Nefsipulathane mahallesinde gerçekleştirdiği soru cevap programında Kendisini dinleyen vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Burada kendisini dinleyen vatandaşlara bir açıklama yapan Osman Kalyoncu: "Başta Nefsipulathane Mahalle Muhtarımız sayın İlhan Yılmaz başta olmak üzere siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Coşkulu ve enerji dolu geçen bu buluşmamızda bize kalbini açan siz saygıdeğer Nefsipulathaneli hemşerilerimle Tekrar bir arada olmak isterim. Akçaabat sevdası, Akçaabat’ın çözülemeyen sorunlarını çözmek için çıktığım yolda desteklerinize ihtiyacım var. Eminim ki 31 Mart seçimlerinde kardeşinizi seçtiğiniz takdirde sizleri mahcup etmeyeceğime dair söz veriyorum” açıklamasında bulundu.

kalyoncu-vantandaslari-dinledi-2.webp

kalyoncu-vantandaslari-dinledi-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler