CEESS Global, Uluslararası Zirve Ödülleri'nde bir kez daha en iyi seçildi

CEESS Global, Uluslararası Zirve Ödülleri'nde 4. Kez En İyi Emlak Yatırım Şirketi Seçildi

CEESS Global, Uluslararası Zirve Ödülleri'nde bir kez daha en iyi seçildi

Uluslararası arenada dikkat çeken başarılarına bir yenisini ekleyen CEESS Global, prestijli Uluslararası Zirve Ödülleri'nde "En İyi Emlak Yatırım Şirketi" ödülünü kazandı. Ödül, CEESS Global'in başarılı yönetim stratejileri ve yenilikçi yaklaşımlarıyla sektördeki lider konumunu bir kez daha kanıtlamasının bir yansıması olarak değerlendirildi.

whatsapp-image-2024-05-07-at-11-09-21.jpeg

Cahide Palazzo'da gerçekleştirilen ödül töreninde CEESS Global'in Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, ödülü gururla kabul etti. Sarıalioğlu, yatırımcılar ve ekibi adına duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ödüle bir kez daha layık görülmekten dolayı büyük bir gurur yaşadığımızı belirtmek isterim. Bu başarı, ekip çalışmasının ve sürekli yenilikçi bakış açısının bir sonucudur" dedi.

Ödül töreninde konuşan Sarıalioğlu, "Hiçbir başarı tesadüf değildir" diyerek, CEESS Global'in geleceğe dönük vizyonunu vurguladı. Yeni teknolojileri yakından takip ederek, sektördeki liderliğini pekiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Sarıalioğlu, şirketin önümüzdeki dönemde de yeni başarılara imza atacağının altını çizdi.

whatsapp-image-2024-05-07-at-11-09-23.jpeg

CEESS Global'in uluslararası arenadaki bu önemli başarısı, sektördeki rekabetin giderek arttığı bir dönemde dikkat çekiyor. Şirketin sürdürülebilir büyüme stratejileri ve yenilikçi yaklaşımları, gelecekte de sektördeki liderliğini pekiştirmesi için güçlü bir temel oluşturuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler