Vakfıkebir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fuat Koçal: "Bu defa Vakfıkebir kazanacak"

Vakfıkebir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fuat Koçal, aday tanıtım toplantısı düzenleyerek projelerini açıkladı.

Fuat Koçal, Vakfıkebir Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Koçal, Vakfıkebir'de düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile proje ve hedeflerini anlattı.

Fuat Koçal, tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Seçime 2 aydan kısa bir süre kaldı. Aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Umuyorum ki adaylar Vakfıkebir'in hakiki ihtiyaçlarının farkında olurlar.

Vatandaşlarımızın ve büyüklerimizin arzuları üzerine Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Seçilmem takdirinde, Vakfıkebirlilerin adayı kazanmış olacak.

kocal.webp

Vakfıkebir'in gözde bir ilçe yapılması adına neler yapılmaya çalışıldığını hatırlayalım. Hatırlanacak çok fazla bir hizmet bulamayacaksınız. Bugüne kadar yerine getirilmeyen vaatlere yenilerini ekliyorlar. Biz de yıllarca Vakfıkebir'in hizmet almasını bekledik, partiler değişti ama sonuç değişmedi. Bu kez işi şansa bırakmayacak ve Vakfıkebir'in 5 yıl daha kaybetmesine müsaade etmeyeceğiz.

İnanırsak ve destek olursa, güzel bir şahlanışa imza atarız. Kazanan da Vakfıkebir olur. Çalışma hayatımda, altyapı ve üst yapı hizmetlerine yönelik çok sayıda projede rol aldım. Belediyeciliğin ne olduğunu biliyorum. Vakfıkebir'in ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum.

Belediyeler vatandaşların günlük sorununun çözümü kadar şehrin geleceğini de planlamalıdır. Biz de bu konuda iddia sahibiyiz. Plan ve projelerimiz ile hazırız. Sadece Vakfıkebir'in sorunlarını değil, çözümlerini de bilerek aday olduk. Bu defa Vakfıkebir kazanacak diyerek yola çıktım. Hayır dualarınızı istiyorum.

kocal-1.webp

Belediye kaynaklarını delikli kuruşuna kadar Vakfıkebir için kullanan bir belediyeyi sahneye çıkacağız. İlçelerin değişik noktalarında irtibat noktaları olacak. Sizler işinizi çözmek adına bize gelmeyeceksiniz, biz size geleceğiz. Gençler için projelerimiz var. Bisiklet ve yürüyüş yolu yapacak, sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Engelli vatandaşların toplumsal yaşama katılmaları adına hizmet sunacağız. Çalışan aileler için kreşler oluşturacağız. Sosyal ve sanatsal anlamda Vakfıkebir'den bahsedilir hale getireceğiz.

Ufak tefek altyapı çalışmaları yapılsa da, Vakfıkebir'de içme suyu ve kanalizasyon sorunu var. Bizlerin tarım ve hayvancılık anlamında da projeleri var. Mutlaka kazanacağız. Niyet de akıbet de hayır. Engelleri ortadan kaldıracağız. Ankara'dan üflenen palavralara değil, gerçeklere oy verilmesini bekliyorum.

Bağımsız aday olmanın zorluğunu biliyorum. Arkamda parti yok ama koca bir Vakfıkebir var. Bundan öte ne var? İradenizle baş edemezler, buna yürekten inanarak aday oldum. Halkın iradesinin üstünde hiçbir güç tanımıyoruz.

kocal-2.webp

Pazar yeri projemiz var. Sahil dolgu alanı için de bir projemiz var. Spor, yürüyüş ve piknik alanları olacak. Aile ve çocukların rahatça gezebileceği bir alan oluşturulacak.

Modern bir otobüs terminali yapacağız. Yine modern bir belediye binasını kazandıracağız. Her yaştan insana hitap eden yüzme kompleksini inşa edeceğiz. Gülbahar Hatun Sanat Merkezi'ni yapacağız. İhtiyaç duyulan mahallelerde kreşler olacak. Beton ve asfalt tesislerimiz hayata geçecek. Otomobil alım satımı için işletmecilerle insanları buluşturacağız. Güneş enerji santralini mutlaka kuracağız, enerji maliyetlerini düşüreceğiz. Sahipsiz hayvanlar için hayvan barınaklarımız olacak. Yazın gelen insanlarımız fındık kurutma sorunu yaşıyor. Fındık kurutma tesisi yapacağız. Marka değerimizi artıracak, yöresel mimari ile Vakfıkebir'in geçiş noktalarında giriş kapıları yapacağız. Tarım, el işleri ve ev yemeklerinin pazarlanması adına çalışmalarımız olacak. Köy meydanlarımız olacak. Şehirdeki çirkin görüntüye son vermek adına cephe sağlıklaştırma çalışmasına yapacağız. Büyükliman bölgesinde hayvanlarını satmakta zorlananlar var. Canlı hayvan pazar ve borsasını hayata geçireceğiz. İlçe Halk Kütüphanesi'ni hayata geçireceğiz. Cuma günleri mutlaka bir mahallemizde olacak ve mahalle sorunlarını dinleyerek dertleşeceğiz. İhbar hattımız da olacak ve vatandaşla sürekli iletişim halinde olacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler