Başkan Nuri Ekim açıkladı! Akçaabat'ta ulaşım sorunu tarih oluyor

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın ulaşım sorununa ilişkin konuştu.

Başkan Nuri Ekim açıkladı! Akçaabat'ta ulaşım sorunu tarih oluyor

Akçaabat’a ulaşım ve altyapı alanında yapılan projelerle Akçaabat’ın ulaşım sorunu tarih oluyor.
Doğru ve sürdürülebilir bir ulaşım alt yapısı için gece gündüz çalışan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şehrin trafik yükünü azaltacak projelerin hayata geçmesine öncü oldu.

Hızlı, güvenli ve daha konforlu ulaşım için çalıştığını belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ulaşım ve yol ağının modern hayatın en temel ihtiyacı olduğunu belirtti.

Başkan Ekim, Akçaabat’ın şehir geçişinin üç alternatifli hale geleceğini ifade ederek “Akçaabatı’ımız mevcutta kullanılan sahil yolu şehrimiz için birinci alternatifi oluşturuken ikinci alternatif olarak şehir içi ulaşımı rahatlatan Pulathane Bulvarımızı hayata geçirdik. Pulathane Bulvarımız %90 oranında tamamlandı. Yıldızlı Mahallesi ile Yeni Mahalle arasında, Düzköy ( Osmanbaba) kavşağı hariç, kesintisiz ulaşım sağlanıyor. Şehir geçişinin üçüncü alternatifi olarak ise trafik yükünü büyük oranda rahatlatacak olan Güney Çevre Yolunun Akçaabat geçişinin yapımı da hızla devam ediyor. Pulathane Bulvarı Akçaabat’ın trafik sorununa kısa vadede çözüm sağlarken Güney Çevre Yolu ise uzun vadede çözüm olmuş olacak. Ulaşımda felsefemiz yeni yollar, kısalan mesafeler ve kazanılan zamandır.” dedi.

Başkan Nuri Ekim açıkladı! Akçaabat'ta ulaşım sorunu tarih oluyor

Alt Yapı Hizmetleri Akçaabat’ın Geleceğine Yapılan En Değerli Yatırımdır
Akçaabat’ın cam damarının alt yapı hizmetleri olduğunun altını çizen Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ta alt yapı hizmetlerimizi de şehrimizin ihtiyacına yönelik modern çağa uygun şekilde yapıyoruz. Bu minvalde doğalgaz, Kavaklı Deresi’ne kadar ulaştı. Doğalgaz sonrası bozulan yollar onarıldı. 2019 yılında 4 bin olan doğalgaz abone sayımız artık 32 binlere ulaştı. Akçaabat’ımızın tamamı doğalgaza kavuşana kadar çalışmaya devam edeceğiz.

Yer altı çöp konteynerleri ile şehir kültürüne uygun bir çöp toplama sistemi geliştirdik. Böylece, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçtik. Tüm yol ağımızda ihtiyaçlara yönelik olarak asfaltlama ve yol bakım hizmetlerimiz rutin aralıklarla yapılıyor. Ayrıca paydaş kurum ve kuruluşların işbirliği ile Hamam Deresi Dere Islahı ve çevre düzenlemesi yapıldı. Tüm bu çalışmalar şehrimize modern ve çağa yakışır bir görünüm kattı.

Başkan Nuri Ekim açıkladı! Akçaabat'ta ulaşım sorunu tarih oluyor

Akçaabat’ımız için gece gündüz çalışıyoruz; çalışmaya da devam edeceğiz. Hem şehrimiz hem de vatandaşlarımız için en güzel olanın peşinden koşuyoruz.
Akçaabat’ımız gelişiyor, geliştikçe güzelleşiyor. Hemşehrilerimiz Akçaabat’ımızın gelişimine tanıklık ediyor.”
dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber