Başkan Murat Zorluoğlu açıkladı! "Selçuk Bayraktar Trabzon için koordinatör atayacak"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bilim Merkezi ve Planetaryum projesi için Selçuk Bayraktar'ın koordinatör atayacağını açıkladı.

Başkan Murat Zorluoğlu açıkladı! "Selçuk Bayraktar Trabzon için koordinatör atayacak"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonda okul müdürleri ve idarecilerle bir araya geldi.

Başkan Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, Bilim Merkezi ve Planetaryum projesinin tamamlanmak üzere olduğunu, buranın işletme modelini ve koordinasyonunu Selçuk Bayraktar’ın Başkanlığını yaptığı T3 Vakfı yapacağını söyledi.

Konuyla ilgili olarak konuşan Zorluoğlu, "Bilim Merkezi ve Planetaryum projemiz de tamamlanmak üzere. Orası bilhassa öğrencilerimiz için hakikaten çok kıymetli bir alan. Şu anda son dokunuşları yapıyoruz. Oranın işletme modelini ve koordinasyonunu Sayın Selçuk Bayraktar’ın başkanı olduğu T3 Vakfı yapacak. Bir koordinatör atayacaklar ve tüm müfredatı onların belirlediği sistem içerisinde yürüteceğiz. Önümüzdeki günlerde hizmete açacağız ve mümkün olduğu kadar çok çocuğumuzu belli bir program dahilinde oradaki imkanlardan istifade ettireceğiz. Temmuz ayının başında otogarı da hizmete alıyoruz. Meydan’daki otopark da tamamlanıyor. Küçük sanayi sitelerinin dönüştürülmesi, Değirmendere’deki dönüşümün gerçekleşmesi hedefimiz. Çömlekçi’nin 2. etabını başlatarak tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

bayraktar-trabzona-koordinator-atayacak-2-001.jpg

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler