Başkan Koçhan 3. diplomasını teslim aldı

Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, 3. diplomasını aldı.

Başkan Koçhan 3. diplomasını teslim aldı

Eğitim ve öğretimde başarıları ile adından sıkça söz ettiren Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, 3. diploması olan Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü Lisans diplomasını teslim aldı.

Başkan Koçhan’ın eğitim kariyeri ise başarılar ile dolu. Başkan Koçhan, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden, 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2017 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Kamu Yönetimi Yerel Yönetimler alanında Yüksek Lisans 2019 yılında YORK Üniversitesinde Doktora, 2023 yılında Anadolu üniversitesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. Bunun yanında Karadeniz Teknik Üniversitesi Arkeoloji bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir.

Başkan Koçhan yaptığı açıklamada, “Okumanın yaşı yok. Ben bütün gençlerimizin istedikleri zaman her şeyi başarabileceklerini onlara göstermek istiyorum. Gençlerimiz hayal etsinler. Önümüzde çok güzel örnekler var. Selçuk Bayraktar’ın başardıkları ve vizyonu gibi, ülkemizin geleceği için hayal kursunlar. Kurdukları hayallerin peşinde programlı bir şekilde ilerlesinler. Biz gençlerimize güveniyoruz. Okumanım, öğrenmenin sınırı olmadığını biliyoruz ve her zaman iyi örnek olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler