Başkan Genç, seçim çalışmalarına devam ediyor! "Yomra yeniden AK Parti" diyecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra’da açıklamalarda bulundu.

Başkan Genç, seçim çalışmalarına devam ediyor! "Yomra yeniden AK Parti" diyecek

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra’da teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanını da ziyaret eden Başkan Genç’e önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, İlçe Belediye Başkanları, MHP ve AK Parti İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Başkan Genç, seçim çalışmalarına devam ediyor! "Yomra yeniden AK Parti" diyecek31 MART’TA TRABZON’U ŞAMPİYON YAPACAĞIZ

Seçim çalışmalarına “Önce teşkilat sonra icraat” anlayışı ile başladığını ve bu kapsamda ilk olarak ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiğini vurgulayan Başkan Genç, Yomra’dan büyük destek istedi.

Her gittiği ilçede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Trabzon’u bu seçimlerde üst sıralara taşıyacağız” sözünü hatırlatan Başkan Genç, ilçeden de şampiyonluk sözü aldı, “Sizlere güveniyorum. Bizlerde derece birinciliktir. 31 Mart’ta şampiyon olacağız.” dedi.

Başkan Genç, seçim çalışmalarına devam ediyor! "Yomra yeniden AK Parti" diyecekYOMRA BİZE HEP SAHİP ÇIKTI

İl Başkanlığı döneminde Yomra’ya birçok kez gittiğini ve Ortahisar Belediye Başkanlığı döneminde Yomra İlçe Başkanı Abdülkadir Özdemir’le sürekli ilçeyle ilgili istişare ettiklerini dile getiren Başkan Genç, şunları söyledi: “Yomra’mızda daha önce çok bulunduk. Bugün Trabzon’umuzun Büyükşehir Belediye Başkan Aday olarak burada bulunmak, büyük bir coşkuyla, muhabbetle, sevgiyle karşılanmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyorum.

Başkan Genç, seçim çalışmalarına devam ediyor! "Yomra yeniden AK Parti" diyecek

Partimizin kuruluşundan itibaren işin içinde olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum; Cumhurbaşkanımız 14 Ağustos’ta ülkemizi yeniden şaha kaldırmak için AK Partimizi kurdu bize de nasip oldu Trabzon’da kurucu olarak görev aldık. Yomra’mızda da bayrağı teslim alan Kahraman Sezgin başkanımızla yola çıktık. Bugüne kadar ilçemize hizmet ettiğimiz tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar.

Bugüne kadar Yomra’mıza güzel hizmetler yaptık. Ortahisar Belediye Başkanlığı dönemimde de Yomra’dan elimi hiç çekmedim. Kendimi bir Yomralı gibi hissediyorum. Kaşüstü’nü de Oymalıyı da Özdil’i de Demirciler’den 25 Mahallemize kadar her yere vakıf biriyim. Bütün bu mahallelerimize ve Yomra’mıza güzel hizmetler yapmaya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak talip oldum.

Yomra’mız, AK Partimizin döneminde adeta il yatırımı ölçeğinde yatırımlar aldı. Adliyenin Yomra’da yapılması için gayret ettik. İşte hastanemiz, otellerimiz… Yomra adeta nüfusuyla büyüyen bir şehir hüviyetine kavuştu. 2000’li yıllarda nüfusumuz 25 bin civarlarındaydı. Şu anda 60 bine doğru gidiyor. Bu güzel hizmetler Cumhurbaşkanımızın sayesinde ilçemize kazandırıldı. İnşallah yeni dönemde aynı anlayışla, Cumhur ittifakımızla birlikte seçilen belediye başkanımızla el ele vererek ilçemize güzel hizmetler kazandıracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ortahisar Belediye başkanlığım döneminde güzel hizmetlere imza attık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimiz de bizi Büyükşehir Belediye Başkanlığına layık gördü ancak ben bu başarımda Yomralılarla çalıştım. 3 tane icracı müdürüm Yomralı, başarımıza katkı sağlayan arkadaşlarım Yomralılar. Hepsiyle beraber başardık. Şimdi de Yomra’mızla başaracağız.

Yomra’mızın sorunlarına vakıfım. Gerek doğal gaz sorunları gerek yol, otopark konuları… Yomra’nın yaşanabilir ilçe olması için Büyükşehir’in merkez ilçe olması için tüm gücümle çalışacağım. Köy yollarımızı, mahalle yollarımızı ve yayla yollarımızı unutmayacağız. Bunun için daha fazla güç istiyoruz. Daha fazla kuvvet istiyoruz. Cumhur ittifakı belediyeciliğiyle ile el ele vererek yürümek istiyoruz.

Başkan Genç, seçim çalışmalarına devam ediyor! "Yomra yeniden AK Parti" diyecek

Yomra’yı da buna hazır görüyorum. Yomra bu gücü bize hissettiriyor. Bu gücü 31 Mart’ta sandıkta tescilledikten sonra bu gücü Ankara’da hissettireceğiz. Bu Trabzon’a da Yomra’ya daha fazla yatırım ve hizmet demektir. Güzel hizmetler yaptık. Daha güzellerini yapacağız. Yürüdüğümüz bu kutlu yolda Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şehirlerimizi hizmet siyaseti ile donatmaya devam edeceğiz.”

YOMRA’NIN DERNİ NEYSE O DERTLE DERTLENECEĞİZ

Önceki Dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ise Yomra’nın tüm sorunlarını çözeceklerini söyledi. Doğal gaz çalışmalarının devam ettiğini ve doğal gazın tüm hanelere ulaşacağını ifade eden Karaismailoğlu, “Asfalt ve yol işleri bizim boynumuzun borcu. Sizin derdiniz bizim derdimiz. El birliğiyle Yomra’ya yakışır işleri düşüneceğiz, taşınacağız ve ilçemize kazandıracağız. Belediyecilik demek AK Parti demektir. AK Parti belediyecilikten doğmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığıyla başlayan süreç dünya liderliğine ulaşmıştır. O liderin ekibi olmak da Yomralılara yakışır.

Sizin evladınız, sizin arkadaşınız, sizin abiniz Sayın Ahmet Metin Genç başkanımız sizlerin destekleri ile inşallah Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olacak ve sizlere hizmet edecek.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler