Başkan Genç, Köprübaşı ve Sürmene’nin nabzını tuttu!

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Genç, Köprübaşı ve Sürmene’nin nabzını tuttu!

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Köprübaşı ve Sürmene , ilçe teşkilatlarını ziyaret etti hem de ilçelerde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Adayı Genç’e AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Mustafa Uzun, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu,, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda partili eşlik etti.

Başkan Genç, Köprübaşı ve Sürmene’nin nabzını tuttu!

“HARMANTEPE ŞEHİTLİĞİ YOLU YAPILACAK”

Köprübaşında AK Parti Teşkilatı’na hitap eden Başkan Genç, ilçedeki yol sorunlarına özel bir önem vereceğini belirterek, “Trabzon’da hoş bir seda bırakanlar anılıyor. Bu zor coğrafyaya çok güzel hizmetler yapıldı. Sayın Başkanımız Murat Zorluoğlu buraya çok güzel hizmetler yaptı. İnşallah Köprübaşı’mızın da kuvvetli desteğiyle beraber sizlerle el ele verip, başta yol konuları olmak üzere, Beşköy, su ve altyapı konuları olmak üzere el ele verip bu sorunları çözeceğiz. Ve Zorluoğlu Başkanımızdan aldığımız bu hizmet bayrağını bütün gücümle daha yukarılara taşıyacağım. Bu sözü veriyorum. Bizim ilçemizde Maçka’da köy yolları sorunlarımız var, burada var.

Bu coğrafyanın sorunlarını biliyorum. Buradaki AK Parti ilçe başkanımıza sordum, hangisi büyük sorundur. ‘En büyük sorunumuz yol sorunudur’ dedi. Yollarımızla ilgili büyük bir gayreti ortaya koyacağım. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu Trabzonlu. Gideceğimiz bakanımıza bize şu kadar ‘bütüm’ lazım diyeceğiz.

Ve öne çıkan yollarımızı yapacağız. Burada herkes Harmantepe Şehitliği yolundan bahsediyor. Bu şehitlerimizin sayesinde biz buralardayız. Bu yolun Beş km’si yapıldı, 10 km’lik bir kısmı daha var. Biz de kalan 10 km’yi yapacağız. Köprübaşı’nda 10 mahalle var ama 410 km’lik yol ağı var. Biz bunları yapmak için buradayız.” diye konuştu.

Başkan Genç, Köprübaşı ve Sürmene’nin nabzını tuttu!​​​​​​​

“KÖPRÜBAŞI ÇOK DEĞERLER YETİŞTİRDİ”

Köprübaşının Türkiye’ye hizmet etmiş merhum Adnan Kahveci, merhum vali Recep Yazıcıoğlu ve Eski Bakan Mehmet Muş gibi çok değerli devlet adamları yetiştirdiğini dile getiren Genç, “Sayın Cumhurbaşkanına sözümüz var. Derece Trabzonluların için ne demektir. Şampiyonluk demektir. Allah nasip ederse 31 Mart’ta bu sözü yerine getireceğiz.

Çünkü Köprübaşına güvenerek bu sözü verdik Cumhurbaşkanına. 31 Mart’tan sonra da belediye başkanınız olarak bu gücü hissettirerek Ankara’da kaynak arayacağız. Yirmi iki yıldır bu işlerle uğraşan kardeşiniz olarak cesaretimiz, birikimim bilgim var. İnşallah seçimden sonra teşekkür konuşması için buraya geliriz. Allah bu güzel hizmetleri bize nasip etsin. Köprübaşı güzel topraklar, aynı zamanda vatana hizmet edenlerin ilçesi. Merhum Adnan Kahveci’ni ilçesi. O bu toprakların evladı. Yine meşhur Valimiz Recep Yazıcıoğlu, yine Hüseyin Aksoy Valimiz. Şu anda Eskişehir’de görev yapan çok kıymetli bir değerimiz.

Bir diğer değer de Mehmet Muş Bakanımız. Bakanımız doğduğu topraklara vefayı hiç bırakmıyor. Yani sadece il, ilçesine hizmet etmiyor, bütün Türkiye’ye hizmet ediyor Mehmet Muş. Ona da gideceğiz. Bütün güzel çalışmaları sokak aydınlatma, cephe sağlıklaştırma, istihdam konularını ele alacağız. Sonraki gelişimizde daha detaylı olarak konuşacağız. Bundan sonra da ne yapacağımıza karar vereceğiz. İnşallah bu güzel çalışmaları yapmayı Allah bize nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

Başkan Genç, Köprübaşı ve Sürmene’nin nabzını tuttu!​​​​​​​

“CUMHURBAŞKANIMIZA TRABZON’DAN GÜÇ VERECEĞİZ”

Bütün dünyada insanlığın umudu haline gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinin güçlenmesi için 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin en yüksek oyu alması gerektiğinin altını çizen Başkan Genç, “Şu hususa da değineyim. 21. yüzyıl yeni bir yüzyılda insanlık çok kötü bir sınav veriyor. Televizyonlara bakamıyoruz. Katil bir devlet Filistin’de çocukları ve kadınları katlediyor. Ben hukukçuyum, orada bir savaş yok, katliam var. Savaşta bile hastaneler, okullara saldırılmaz. Ama katil İsrail saldırıyor. Toplanma alanlarını bombalıyor. Çocukları bilerek katlediyorlar çünkü büyüyünce mücahit olmasın diye. Kadınları mücahit olacak bu çocuk doğurmaması için öldürüyor. Bu Siyonist anlayışın yapmadığı zulüm yok.

İnsanlığın haklarını korumakla görevli Birleşmiş Milletler yerle yeksan olmuş, sıfır, hiç etkisi yok. O nedenle Cumhurbaşkanımız senelerce ne diyor? ‘Dünya beşten büyüktür.’ Dört yüz sene biz koruduk Filistin’i ve Kudüs’ü. O toprakları Allah koruma görevini Türklere nasip etti. Kudüs’te bana ‘bu toprakları siz kaybettiniz’ diyor, bize güç verin diyor. Üzerimizde böyle bir sorumluluk var. İnsanlık yerle yeksan oldu ama bütün insanlığa umut olan Recep Tayyip Erdoğan var. Onun liderliğiyle beraber dünya yeniden Türkleri bekliyor.

Bu sorumluluğu ifa etmemiz için güçlü olmamız lazım. Cumhurbaşkanımız bize Ankara’da bir toplantımızda ‘ne kadar güçlüysek o kadar konuşuyoruz’ dedi. Recep Tayyip Erdoğan’ın cesaretinden şüphe eden var mı? ‘Van minut’ dedi ve dünya beşten büyüktür’ dedi. O nedenle Köprübaşı’ndan alacağımız her oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne söz, bileğine kuvvet olacak.

Bunu Köprübaşı’nda görüyoruz, şimdiden görüyoruz. Cumhurbaşkanımıza buradan en güçlü desteği vereceğiz. İnşallah 31 Mart’tan sonra şampiyon Köprübaşı’nda teşekkür konuşmalarımızı buradan başlatmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Genç, Köprübaşı ve Sürmene’nin nabzını tuttu!​​​​​​​

“SÜRMENE’Yİ ÇOK İYİ BİLİRİM, SÜRMENE DE BENİ BİLİR”

Sürmene’de AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, MHP İlçe Başkanı Hamit Küçükali tarafından karşılanan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, burada teşkilata hitabında, “Biz Sürmene’yi, Yeniay’ı ve Çamburnu’nu iyi biliriz. Sürmene’de bizi iyi bilir. Ama kardeşinizi Büyükşehir Belediye Başkanı olursak daha çok göreceksiniz. Sürmene’nin otopark, pazaryeri sorunu var. Bunları çözeceğiz. Önemli bir konu olan köy yollarımıza tekrar el atacağız. Siz de bizim yolumuzu açın.

Allah da bizim yolumuzu açsın. Bu gayreti biz ortaya koyacağız inşallah. Siyaset vefa işidir biz de Cumhurbaşkanımıza vefamızı yerine getireceğiz. Siyasette dostluk kuruyorsun. İşimiz böyle kolay olacak. Sürmene bize güç veriyor, bu verdiği gücü de hissediyoruz. Bu gücü Ankara’da hissettirmek bizim görevimiz. Ankara’da elimiz güçlü olsun. Bugüne kadar Sürmene başta olmak üzere Trabzon’a hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Kim taş üstüne taş koyduysa hiçbir ideoloji ayrımı yapmadan Allah ondan razı olsun.

Bizim daha çok hizmeti şehrimize kazandırmak gibi bir sorumluluğumuz var. Tabi ki, sorunlarımız var ama halkımız bu sorunları çözecek lider Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğunu çok iyi biliyor. Çünkü halkımızın liderimize güveni, itimadı var. Her şeye rağmen bu sorunları çözerse insanlığın umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çözer diyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber