Başkan Bıyık Yomralı vatandaşlarla sahil temizliği yaptı

Trabzon'un Yomra ilçesinde bulunan vatandaşlar hep birlikte sahil temizliği yaptı.

Başkan Bıyık Yomralı vatandaşlarla sahil temizliği yaptı

Yomra Belediyesi tarafından yapılan organizasyon ile Yomralılar hep birlikte sahilde temizlik yaptı. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın tertip ettiği organizasyonda Yomraspor, Yomra Vakfı, Bordo Mavi Spor Kulübü, Yomra Gençlik Merkezi yöneticileri, çalışanları ve öğrencileri ile vatandaşlar ve belediye çalışanları hazır bulundu.

Başkan Bıyık Yomralı vatandaşlarla sahil temizliği yaptı

Başkan Bıyık Yomralı vatandaşlarla sahil temizliği yaptıYomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra'yı daha da yaşanılabilir kılmak için temizliğe büyük önem verdiklerini ifade etti. Bu kapsamda ilçenin merkez mahallelerinde modern sisteme geçiş yaptıklarını, yine merkez mahalleleri çöp kutuları ile donatıp kırsal mahalleler de konteynır sayısını arttırdıklarını ifade eden Başkan Bıyık, "Yomramız, Trabzon'un göz bebeği ilçesidir. Temizlik alanında yaptığımız çalışmalarla ciddi ilerlemeler kaydettik. Bu alanda daha da çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu hususta herkesin gayretine talip olduğumuzu özellikle vurgulamak istiyorum. El ele verirsek ilçemizi çok daha temiz tutar, cok daha yaşanılabilir kılarız. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz programa katılım sağlayarak farkındalık oluşturma gayretlerimize destek olan sivil toplum kuruluşlarımızın yetkililerine ve kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Başkan Bıyık Yomralı vatandaşlarla sahil temizliği yaptı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler