Bakan Uraloğlu'ndan Düzköy ziyareti! Vatandaşlarla bir araya geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Düzköy'de ziyaretler gerçekleştirdi.

Bakan Uraloğlu'ndan Düzköy ziyareti! Vatandaşlarla bir araya geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'daki programının ikinci gününde Düzköy ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Bakan Uraloğlu'nun Düzköy ziyaretine AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, beraberindeki partililer ve MHP'li temsilciler de eşlik etti.

uraloglu-duzkoy-1.webp

Uraloğlu, ilk olarak Düzköy Öğretmenevi'ne ziyarette bulundu.

Restorasyonu tamamlanan öğretmenevinde kurdele kesiminde bulunan Bakan Uraloğlu, "Gerek AK Parti gerek MHP'li temsilcilerimiz burada. Değerli hemşehrilerim, ben de makas çok, herhalde 130 olmuştur. Cumhurbaşkanımız saklayın diyor. Bu makası da koleksiyonuma koyacağım. Düzköy Öğretmenevi çok amaçlı bir salon, bize de beraber kurdelesini kesmeyi teklif ettiler. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

uraloglu-duzkoy-2.webp

"Elbette burası memleketimiz, bir ayrıcalığı olacak"

Düzköy'de gençler işsizlik sorununu dile getirirken, Bakan Uraloğlu gençlerle bir süre sohbet etti. Uraloğlu, "En çok karşımıza çıkan konu, iş konusu. Gerçekten de bir kişinin düzenli geliri yoksa hakikaten sıkıntıdadır. Kalifiye olan arkadaşlarımıza mutlaka iş bulunuyor. Ama kalifiye olmayan arkadaşlar için zorlanıyoruz. Elbette burası memleketimiz. Bir ayrıcalığı olacaktır. O anlamda gereğini de yapacağız. Evim burada, evime yakın iş isterim gibi bir şey olmaması gerek. Çok özel sebebi yoksa, nere olursa gider çalışırız diyene yardımcı oluruz" ifadelerini kullandı.

uraloglu-duzkoyde-3.webp

"Ekipman anlamında Erzincan'dayız"

Erzincan'daki olayla ilgili olarak üzüntüsünü dile getiren Bakan Uraloğlu, "Bir dizi program çerçevesinde Düzköy'deyiz. Öncelikle ülkemizi yasa boğan madende olan heyelan ve göçükten dolayı üzüntümüzü dile getirmek istiyoruz. Bakanlarımız orada. 9 vatandaşa henüz ulaşılmış değil, çalışmalar sürüyor. Belediyeler ve AFAD olarak hem civar illerden hem de Trabzon’dan gerekli desteklerde bulunduk. Ulaştırma Bakanlığı olarak hem ekip hem ekipman anlamında Erzincan'dayız. Geçmiş olsun" dedi.

uraloglu-duzkoyde-5.webp

"Vatandaşın dertlerini dinliyoruz"

Düzköy'de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Geldik, memleketimiz köyümüzdeyiz. Ayrı bir kıymeti var burada olmanın. Başkan adaylarımızla hem vatandaşın dertlerini dinliyoruz hem de desteklerini istiyoruz. Her zaman bizi desteklediler. Bu sefer en yüksek oyla beraber hem Düzköy’de hem büyükşehirde belediyeleri alacağız. Güzel bir gündeyiz, ihtiyaçları tespit ettik. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgi ve alakadan memnunuz, sağ olsunlar” şeklinde konuştu.

uraloglu-duzkoyde-6.webp

Uraloğlu'ndan Çamlıca Mahallesi Ortaokulu'na ziyaret

Bakan Uraloğlu, Düzyurt'taki ziyaretlerine Çamlıca Mahallesi'nde bulunan ortaokul ile devam etti.

Öğrencilerle bir araya gelen ve bir süre sohbet eden Uraloğlu, çikolata ikramında bulundu. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

amlica-1.webp

Bakan Uraloğlu kendi köyünde

Uraloğlu, Çamlıca Ortaokulu ziyaretini tamamladıktan sonra kendi köyü olan Doğankaya'ya geldi.

Köylüler, Bakan Uraloğlu'nu horon eşliğinde karşılarken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Burada vatandaşlara hitap eden Uraloğlu, “Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Doğankaya’dan ne sonuç çıktığına bakacağım. Burası benim baba evim. Biz de sizi mahcup etmeyeceğiz" dedi.

uraloglu-dogankayada-001.webp

uraloglu-duzkoy-7.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber