Bakan Uraloğlu: "Trabzon ve civar illerden Erzincan'a destekte bulunduk"

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Erzincan'da maden ocağında meydana gelen toprak kayması ile ilgili olarak konuştu.

Trabzon'a gelen ve programının 2. gününde Düzköy ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erzincan'daki maden ocağında meydana gelen toprak kayması ile ilgi olarak açıklamalarda bulundu.

9 vatandaşa ulaşılması adına çalışmalarını sürdüğünü ifade eden Bakan Uraloğlu, Ulaştırma Bakanlığı olarak hem ekip hem ekipman anlamında destek sağladıklarını, Trabzon ve çevre illerden de bölgeye destek sağlandığını söyledi.

Bakan Uraloğlu'nun konuya dair açıklaması şu şekilde;

"Hem civar illerden hem de Trabzon’dan gerekli desteklerde bulunduk"

Erzincan'daki olayla ilgili olarak üzüntüsünü dile getiren Bakan Uraloğlu, "Bir dizi program çerçevesinde Düzköy'deyiz. Öncelikle ülkemizi yasa boğan madende olan heyelan ve göçükten dolayı üzüntümüzü dile getirmek istiyoruz. Bakanlarımız orada. 9 vatandaşa henüz ulaşılmış değil, çalışmalar sürüyor. Belediyeler ve AFAD olarak hem civar illerden hem de Trabzon’dan gerekli desteklerde bulunduk. Ulaştırma Bakanlığı olarak hem ekip hem ekipman anlamında Erzincan'dayız. Geçmiş olsun" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber