Bakan Uraloğlu: "Trabzon her zaman yanımızda kaya gibi durdu"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Trabzon'da çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu: "Trabzon her zaman yanımızda kaya gibi durdu"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Trabzon'a geldi.

2 gün boyunca kentte çalışmalarını yürütecek olan Uraloğlu bugün Sürmene ve Of ilçelerinde esnafla buluştu.

Vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Uraloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirerek, "Of’tan tüm Türkiye’ye selam gönderiyoruz. İl ilçe başkanlarımız, adaylarımızla beraber bugün arkadaşlarımızla beraber Sürmene’den başlayan esnaf ziyareti günü yaptık. Sürmene belediye başkanımız ziyaret ettik. Genel bir istişare yaptık. İhtiyaçları taleplerini dinledik. Of’a geldik mübarek topraklar buralar. Esnafın problemlerini dinliyoruz. Of un duasını almaya geldik. Duasını alalım sonrada duasını alacağız inşallah. Seçim vesilesiyle dokunmamız gereken arkadaşlarımıza dokunuyoruz.

"TRABZON HER ZAMAN YANIMIZDA KAYA GİBİ DURDU"

"Trabzon’da ayrı bir kıymet verdik her zaman hizmet etmeye çalıştık. Cumhurbaşkanımız Trabzon’a her zaman çok kıymet verdi. Trabzon her zaman yanımızda kaya gibi durdu. Trabzon'un o duruşunu gördük. Bundan sonrası içinde şüphemiz yok. Buradan aldığımız güç ile bütün Türkiye’ye, yetmedi tüm coğrafyaya hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler