Bakan Karaismailoğlu Haber61’e konuştu: “Trabzon büyüyecek, Türkiye büyüyecek”

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haber61’e konuştu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’a konuşan Bakan Karaismailoğlu, Trabzon’un çok özel bir yer olduğunu ifade etti.

Bakan Karaismailoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

"SORUMLULUKLARIMIZ FAZLA"

Ben 3 yılı aşkın bir süredir Ulaştırma bakanıyım. Hiçbir zaman elimizi buradan çekmedik ama Sayın Cumhurbaşkanımız bizi milletvekili olarak görevlendirildikten sonra heyecanımız ve sorumluluğumuz çok çok daha arttı. O yüzden geldiğimiz günden beri ya açılış yapıyoruz, ya temel atıyoruz. Trabzonluların bize verdiği güçlü destek buraya hizmet olarak geri gelecektir. Buralarda büyüdük. Çalışma hayatı için buradan çıktık ama burayı hiç unutmadık.

Trabzon çok özel bir yer. Türkiye’nin parlayan yıldızı. Sorumluluklarımız fazla. Bu kente yapmak istediğimiz çok şey var. 21 yıldır yaptığımız projeler gibi hizmetlerimizi bir bir bitireceğiz.

"14 MAYIS BİR FIRSAT"

Zigana Tüneli’ni yarın hizmete açıyoruz. Ben oradaydım. Git git bitmiyor.

Çok heyecan verici. 21 yıldır hayalleri gerçeğe dönüştürüyor Türkiye. Türkiye Cumhuriyeti’nin gururu. 1 defa yapıp yüzyıllar boyu kullanıyorsunuz. Bu mega projeleri yerli ve milli mühendislerle yapmak gurur verici.

Bunları iyi ayırt etmek lazım. 14 Mayıs bunun için çok önemli bir fırsat. Bizim hedefimiz Dünya’nın lider ülkesi olmak. Açıkladığımız projelerin ucunda bunlar var.

Havalimanına, hafif raylı sisteme başlayacağız.

Çok planlarımız var. O planlar doğrultusunda Trabzon büyüyecek, Türkiye büyüyecek. 14 Mayıs Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri.

"ESKİ GÜNLERMİZE DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR..."

Tüm vatandaşlarımız 24 saat devletin yanında. 24 saat deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın her istediği orada. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Anadolu çocuklarının yaptığı işler bunlar.

Karşımızda bileşenler Türkiye’yi karıştırmaya talip oldular. Vatandaşlarımız buna izin vermeyecek. Biz eski günlere dönmek istemiyoruz. Vatandaşımız da istemiyor. Dünyanın lider ülkesi Türkiye’den bahsediyoruz. Düşüneceğiz, tasarlayacağız ve projeleri Trabzon’umuza kazandıracağız.

Trabzonspor’da düzeltilmesi gereken ne varsa biz katkımızı vereceğiz. Tüm desteği vereceğiz ve o işin içerisinde olacağız.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler