Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Haber61'e özel açıklamalar! "Yeni havalimanı için yatırım programı yapıyoruz"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon'da Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi program için Trabzon'a geldi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen U-Fest Başarı Hikayeleri Programı'na katılan Bakan Uraloğlu, program sonrası Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a özel açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Yeni havalimanı projesi bitti. Yatırım programını yapıyoruz"

Türkiye genelinde yapılan birçok iş var. Köprülerden otoyoluna, havacılıktan denizciliğe kadar hepsini sayabiliriz. Trabzon'u ve Karadeniz'i konuşacak olursak, Trabzon'da ulaşım öncelikti. Zigana Tüneli'ni bitirdik. Kanuni Bulvarı'nın Değirmendere bağlantısı için çalışmalar sürüyor. Güney Çevre yolu için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor, başladık. Samsun-Sarp Demir Yolu Projesi için de aynı şekilde çalışmalar var. Kent içi raylı sistem, Akçaabat'tan Arsin'e gidecek olan proje için detay projelerine başlıyoruz. Mevcut havaalanının genişleme çalışmasını yapıyoruz. Yeni havalimanı projesi bitti. Yatırım programını yapıyoruz, daha sonra ihalesi yapılacak.

uraloglundan-haber61e-ozel-aciklamalar-1.webp

"Heyecan vericiydi"

Burada duygu yüklü bir program oldu. İlgi de genel anlamda iyiydi. Derdi sıkıntısı olanlar bize aktarıyor. Baba ocağımızdayız. Ders gördüğüm yeri bir bakan olarak ziyaret ettim. Heyecan vericiydi.

Trabzon futbolla yatıp kalkan ve futbolu bilen şehir. Fenerbahçe'yi yenince kendimizi şampiyon gibi kabul edip rahatlıyoruz ama futboldur, sporu mecrasında yürütmek doğru olandır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler