Akçaabat'ta yatırımlar değerlendirildi

Akçaabat Belediyesi'nde yapılan toplantıda yapımı süren ve yapılması planlanan işler masaya yatırıldı.

Akçaabat'ta yatırımlar değerlendirildi

Akçaabat İlçesinde yapımı devam eden ve yapılması planlanan işler masaya yatırıldı.

Akçaabat ilçe genelinde hem merkezi hükümet hem de Belediye tarafından yapımı devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan projeler; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz tarafından istişare edildi.

Akçaabat Belediyesinde yapılan toplantıda devam eden yatırımların durumları, ne aşamada oldukları, süreç takvimi, bakanlıklar nezdinde projelerin takibi, kaynak oluşturulması ve yapılacak olan projelerin aşamaları en ince ayrıntısına kadar ele alındı.

Akçaabat’ı “Projelerin Hayat Bulduğu Şehir” olarak ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ 31 Mart Seçimlerinin hemen sabahında çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeye başladık. Önceliğimiz devam eden işlerimizi tamamlamak. Seçim öncesinde vaat ettiğimiz işleri de planlayarak hayata program dâhilinde geçireceğiz. Devam eden işlerimizin süreçlerini ve son durumlarını Genel Başkan Yardımcımız Milletvekilimizle, İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızla masaya yatırdık. Kaynak oluşturma noktasında ve işlerimizi tamamlayıp hayata geçirme konusunda istişarelerimizi yaptık. Akçaabat’ımızın eksiklerini ve ihtiyaçlarını istişare ettik. Başlıklarımızı kategorize ederek ve çalışmalarımızı programlayarak projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Geçen dönem yaptığımız gibi, eser ve hizmet siyaseti yapmak suretiyle Akçaabat’ımızın tamamını kucaklayarak Akçaabat’ın menfaatine olan projelerimizi ve işlerimizi halkımızın destekleriyle yapacağız.

Turizmden ulaşıma, altyapıdan istihdama, eğitimden spora kadar birçok yatırımı güzel İlçemiz Akçaabat’ımıza kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen, projelerimizi, yatırımlarımız ve çalışmalarımızı yakından takip ederek her daim yanımızda olan hemşerimiz AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen’e, İl Başkanımız Sezgin Mumcu’ya, İlçe Başkanımız Muhammet Ali Yılmaz ‘a ve halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber