Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim "Biz Akçaabat'ımıza talibiz"

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 31 Mart seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim "Biz Akçaabat'ımıza talibiz"

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Cumhur İttifakının adayı olarak tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Sürekli sahada olan vatandaşlarla, esnaflarla ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla buluşan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rehavete kapılmadan çalışıyor.

Gece gündüz sahada olan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Sarıtaş Mahallesi ve Çolaklı Mahallesi sakinleriyle, Söğütlü, Yaylacık-Kireçhane, Ortamahalle-İstiklal Caddesi esnaflarıyla buluştu. İl ve ilçe basın mensupları ziyaret etti.

HALKIMIZIN İRADESYİLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bugüne kadar Akçaabat’ın hizmetkarı olduğunu bugünden sonra da yine aynı aşkla Akçaabat’a hizmetkar olacağını ifade eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Biz, Akçaabat’ımıza talibiz. Allah, bizlere şehrimize, ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi nasip ederse Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim derdimiz, doğup büyüdüğümüz bu şehre Allah’ın izniyle halkımızın iradesiyle güzel hizmetler yapabilmektir. Bunu da ancak ve ancak siz kıymetli hemşehrilerimle el birliği yaparak kol kola çalışarak başarabiliriz. Allah nasip ederse 1 Nisan itibariyle yeni bir döneme yeni bir hizmet yolculuğuna başlayacağız.

Görev sürem boyunca olduğu gibi yine birlikte istişareler edeceğiz; yine ortak akılla şehrimizi yöneteceğiz. Akçaabat’ımızı birlikte geliştireceğiz; birlikte güzelleştireceğiz. Bizim için aslolan vatandaşlarımızın şehrimizde huzurlu, mutlu ve güvenli bir yaşam sürmeleridir. Bizim için aslolan hemşehrilerimizin, esnaflarımızın; genç yaşlı, kadın erkek, çocuk herkesin yaşam kalitesi yüksek bir şehirde verimli bir hayat sürmesidir.

Bu sebeple Akçaabat’a hizmetkar olmaya kendini adamış bir belediye başkan adayı kardeşiniz olarak halkımızın desteğini bekliyorum. Bugüne kadar halkımızın destekleriyle geldik; halkımızın dualarında ve gönlünde yer alarak geldik. Siyaset iddia işidir. Biz 2019 seçimlerinde olduğu gibi, 2024 seçimlerinde de şehrimize hizmet iddiamızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler