AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne mezunu ve ne iş yapıyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa süre kala AK Parti'de Yomra Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir oldu.

Abdulkadir Özdemir'in öz geçmişine ilişkin olarak araştırmalar yapılıyor.

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir kimdir?

Abdulkadir Özdemir, 1978 yılında Trabzon'un Yomra ilçesinde dünyaya geldi.

Yomra'da ilk, orta ve lise eğitimini tamamlamıştır. Eğitim hayatını noktaladıktan sonra, Atatürk Üniversitesi Elektrik Bölümü'nden mezun olmuştur.

Daha sonrasında Avrasya Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nü başarıyla tamamlayan Özdemir, 2000 yılından itibaren aktif bir şekilde ticaret hayatında yer almaktadır.

abdulkadir-ozdemir-kimdir-ak-parti-yomra-1.webp

Yomra Genç İşadamları örgütünde ve ASKON'da Sivil Toplum Faaliyetleri kapsamında aktif rol almaktadır.

2021 yılından bu yana AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Özdemir, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim için AK Parti tarafından Yomra Belediye Başkan Adayı gösterilmiştir.

Yomraspor'da 6 yıl boyunca yöneticilik görevini üstlenmiş olan Özdemir, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler