AK Parti Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı Hanife Saylan: “Çaykara için hizmet vakti”

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı Hanife Saylan “Birlikte Çaykara için hizmet vakti geldi” diyerek destek istedi.

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı Hanife Saylan: “Çaykara için hizmet vakti”

Trabzon’da belediye Başkan adaylarının açıklanmasına kısa bir süre kala AK Parti Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı Hanife Saylan çalışmalarına devam ediyor.

Hanife Saylan yaptığı açıklamada “Birlikte Çaykara için hizmet vakti geldi” diyerek destek istedi.

2024/01/02/hanife-saylanin-adaylik-vizyonu-ve-projeleri-caykara-icin-gelecegi-planliyoruz-001.webp

Saylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgili Çaykara Halkı!

Sizlere duyduğum sevgi ve sorumlulukla, "Gayretin Çalışkanlığın Dik Duruşun Addır Çaykara Kadını" sloganıyla sizlerin karşısındayım. AK Parti Çaykara Belediye Başkan Aday Adayı olarak, bu güzel topraklarda sizlerle bir arada olma arzusu içindeyim.

Çaykara'nın zengin kültürüne, doğal güzelliklerine ve sıcak insanlarına olan sevgimle, birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek istiyorum. Sağlam duruşumuz, gayretimiz ve birlikte çalışma azmimizle, Çaykara'yı daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.

Siz değerli hemşehrilerimden aldığım güçle, birlikte daha nice güzelliklere imza atacağımıza inancım tam. Desteklerinizi bekliyor, birlikte güzel günler için el ele vermenin heyecanını yaşıyorum.

Birlikte Çaykara için hizmet vakti geldi! Hanife Saylan ile birlikte daha güzel günler için destek olun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler