AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç'ten Düzköy ve Maçka çıkarması! "Bu iş hizmet aşkıdır"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Düzköy ve Maçka ilçelerine ziyarette bulundu.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç'ten Düzköy ve Maçka çıkarması! "Bu iş hizmet aşkıdır"

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Düzköy ve Maçka ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vites artırdı.

Genç, Düzköy ve Maçka’da teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyük bir coşku ve sevgi seliyle karşılanan Başkan Genç’e ziyaretlerinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, İlçe Belediye Başkanları, MHP ve AK Parti İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

genc-mackada-2.webp

“HAÇKA’DA EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM”

“Kendimi gerçek anlamda evimde gibi hissettiğim Haçka’dayım.” diyerek Düzköy ziyaretinde vatandaşlara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bu kadim toprakların evladı olarak Haçka’mızda partimizin kuruluşundan itibaren il başkanı olarak da ve daha sonra Ortahisar Belediye Başkanı olarak da çok kez bulundum. Cumhurbaşkanımızın takdiri ile inşallah bütün Trabzon’umuza hizmet edecek bir makamın adayı olarak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bulunmanın gurunu yaşıyorum Haçka’mız her zaman Maçkalı olsam da kendini Haçkalı olarak hisseden evladını, Ahmet Metin Genç’i coşkuyla sahiplendi. Bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.” ifadelerine yer verdi.

genc-mackada-3.webp

“DÜZKÖY DENİNCE AKLIMA MUSTAFA CUMUR GELİR”

Genç, “Düzköy, Haçka dendiğinde aklıma ilk olarak Mustafa Cumur geliyor. İl Başkanı iken buraya geldiğimde ilk çalışmamız Taş Ocağının köprüsüydü. Nerelerden nerelere geldik. Hizmet ettiler, Allah gani gani rahmet etsin. Siyasette vefayı yerleştirmemiz lazım. Bu topraklarda rahmetli Cumur gibi benim kıymetli hocam, değerli başkanım Mehmet Akkaya’yı da rahmetle anıyoruz. Aynı şekilde hizmet eden Hüseyin Başkanımızı da Hikmet Değer Başkanımızı da Necip Köroğlu Başkanımız da Hayri Samast Başkanımız da... Allah hepsine gani gani rahmet etsin. Kalıcı olan budur. Hizmet etmeyi Cenab-ı Allah nasip ederse yapabilirsiniz. Asıl olan hizmet ettikten sonra güzel sözlerle anılabilmektir. İnşallah aynı amaçla bu hizmet yolculuğunu devam ettiririz. Yarın göçüp gittikten sonra bugün rahmete andıklarımız gibi güzel anılırız.” şeklinde konuştu.

genc-mackada-4.webp

“HAÇKA BİZİ YALNIZ BIRAKMADI”

“Bu iş hizmet aşkıdır.” diyen Başkan Genç, Düzköy’de sözlerini şu şekilde tamamladı:
“Çal’da, Çayırbağı’nda, Zeliha’da, Beypınarı’nda, Honefter’de, Hırsafa’da ve 22 mahallemizde hizmetleriyle var olan bir kardeşinizim. Ortahisar Belediye Başkanı olduğumda bile Haçka’dan elimi çekmedim. Kıymetli belediye başkanımla kardeşlik hukuku içinde çalıştık. Yeni dönemde de sosyal konutlarımızla, otoparkımızla, parklarımızla, seyir terasımızla, devam eden işleri toparlayıp hizmet yolculuğumuz devam ettireceğiz. Düzköy’e daha güzel hizmetleri kazandıracağız.”

“Haçka’yla Maçka’nın kardeşliğini biliyorsunuz. Haçka’dan çıkıyoruz. Haçka Yaylasından Yerliceviz Köyü’ne oradan Maçka’ya ve o yolu karayolu ağına aldık. Kimle aldık. Bu toprakların evladı Abdülkadir Uraloğlu ile aldık. Gücümüz var, inancımız var. Çalışacağız. Bu topraklar benim topraklarım. Bu topraklara hizmet etmek benim boynumun borcudur.”

genc-mackada-5.webp

“FİNALİ MAÇKA’DA YAPTI”

18 ilçenin 17’sini ziyaret eden Başkan Genç, finali doğup büyüdüğü topraklar Maçka’da yaptı. Maçka’da da mahşeri bir kalabalıkla karşılanan Başkan Genç, “Çocukluğumun, gençliğimizin geçtiği topraklardayım. Burada il başkanı olarak, belediye başkanı olarak ama şu anda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak karşılanmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyorum.” dedi.

“NEREDEN GELDİĞİMİZİ UNUTMADIM”

“35 sene önce burada hem ayakkabı boyacılığı yapıyorduk hem de çalışıyorduk. Nereden geldiğimizi çok iyi biliyorum. Ayaklarımız asla yerden kesilmedi. Doğduğum topraklara her zaman vefa diyorum, vefa gösterdim. Bugün beni Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Maçka kucaklıyorsa Ahmet Metin Genç’in geldiği yer de Maçka’nın sayesindedir.” diyen Başkan Genç, şu şekilde konuştu.

“2001 yılından itibaren durmadan yorulmadan çalıştık. Temel Erdem Başkanımla, Hasan Seyyar Başkanımla, Sedat Kongur başkanımla, Turgay Çoban Başkanımla ve Cumhur İttifakı ilçe başkanımla aynı anlayışla hizmet yolculuğunu devam ettireceğiz. Siyasette vefayı unutmayacağız. 1 çivi çakan kimse siyasi görüşü ne olursa olsun Allah ondan razı olsun.

genc-mackada-6.webp

Ömer Yıldız Başkanımla da, Ertuğrul Genç Başkanımla da güzel hizmetler yapıldı. Koray Koçhan Başkanımla da ilçemiz güzel hizmetler aldı. Ortahisar Belediye Başkanıydım ama ben de Maçkalıydım. Bu dönem Ortahisar’ımıza güzel hizmetler yapma gayretinde olurken, doğduğum, büyüdüğüm ilçemden elimi çekmedim. Koray Başkanımız talep etti Galyan’da da, Esiroğlu’nda da, Hamsiköy’de de Meryemana’da da hizmet anlayışında olduk.”

“MAÇKA DAİMA ARKAMDA DURDU”

“2007 yılındaki genel seçimlerde 7. sıra adayı olmama rağmen bir önceki seçim partimiz 6312 oy almıştı, seçilme ihtimalim çok az olmasına rağmen o zaman da Maçka evladının arkasında durdu 10017 oy aldım. İlçemin gücünü her zaman arkamda hissettirdi. Şimdi daha çok hissedeceğim. Aynı anlayışla yola devam edeceğiz. Belediye başkanımız ve 66 muhtarımızla el ele vererek çalışacağız. Arkamızda kıymetli Cumhurbaşkanımız var. Cumhur İttifakımız var. Milliyetçi Hareket Partimiz var.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber