Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da taziye ziyaretlerinde bulundu

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu Trabzon'da taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da taziye ziyaretlerinde bulundu

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulundu.

Karaismailoğlu, annesi vefat eden eski AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'yı ziyaret ederek, baş sağlığı diledi.

Adil Karaismailoğlu, 9 Ağustos'ta yakınlarıyla girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren ve kaldırıldığı hastanede bugün vefat eden öğretmen Nimet Kamiloğlu'nun ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da taziye ziyaretlerinde bulundu

Ziyaretleri sırasında Karaismailoğlu'na, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun da eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler