1461 Trabzon'da tesislerdeki revizyon çalışmaları devam ediyor

1461 Trabzon Futbol Kulübü yapmış olduğu açıklamada Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri’nde revizyon çalışmaları devam ettiğini belirtti.

1461 Trabzon'da tesislerdeki revizyon çalışmaları devam ediyor

1461 Trabzon Futbol Kulübü, Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri’nde revizyon çalışmalarına devam ediyor. Geniş bir alan üzerinde yer alan spor tesislerine şimdi de ikinci bir çim saha yapılıyor. Ayrıca yine tesisin alanı genişletilerek, altyapı için de yeni bir suni çim saha, yeni bir altyapı binası inşaatları da devam ediyor.

1461 Trabzon'da tesislerdeki revizyon çalışmaları devam ediyor

Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Haldızoğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Daha önce tesislerimizde 1 adet olan çim saha sayımızı 2’ye çıkarıyoruz. Ayrıca, tesislerimizin hemen yan tarafında olan bölümü de Altyapımız için inşa ediyoruz. O bölgeye bir adet suni çim saha, bunun yanında da altyapımız için bir bina inşa ediyoruz. Bu binanın içerisinde konaklama, yönetim odaları olacak. En üst katını da aileler için kafeterya tarzında yapmayı planlıyoruz” dedi.

1461 Trabzon'da tesislerdeki revizyon çalışmaları devam ediyorİnşaatların devam ettiğini de kaydeden Haldızoğlu, “Kısa bir süre önce başladığımız inşaatlarımız, hızlı şekilde ilerliyor. İnşallah en yakın zamanda altyapı binamız ve suni çim sahamızın inşaatı bitecek. İkinci çim sahamızın da zemin serme çalışmaları sürüyor. Sonrasında çim ekimi yapılacak. Orası da bittiği zaman 1461 Trabzon Futbol Kulübümüzün 2 adet çim sahası olacak" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler