TRÜ ile İŞKUR Arasında Kariyer Protokolü İmzalandı

Trabzon Üniversitesi ve İŞKUR arasında kariyer protokolü imzalandı.

TRÜ ile İŞKUR Arasında Kariyer Protokolü İmzalandı

Trabzon Üniversitesi ile Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Birliği Protokolü, Vali Ustaoğlu Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Servet Kaba arasında imzalandı.

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü adına Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen proje ile Trabzon Üniversitesi öğrencilerinin, mezunlarının ve mensuplarının kariyer planlama ve geliştirme süreçlerine profesyonel destek sunulması amaçlanmaktadır.

Proje ile ayrıca öğrencilere eğitim ve danışmanlık hizmeti verilmesi ve bu sayede kurumlar arası iş birliği anlayışının geliştirilmesi hedefleniyor.

TRÜ ile İŞKUR Arasında Kariyer Protokolü İmzalandı

Protokolle ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Ustaoğlu, “Bu protokol ile Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü adına Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde “Bireysel Kariyer Danışmanlığı” uygulaması başlatılarak Kariyer Merkezi koordinasyonunda, Trabzon Üniversitesi ve İŞKUR tarafından görevlendirilecek uzmanlarca öğrencilere ve mezunlara bireysel kariyer danışmanlığı hizmeti verilecek. Protokolde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör Aşıkkutlu ise, “Söz konusu uygulamalar ile üniversitemiz öğrencilerinin, mezunlarının ve mensuplarının kariyer planlama ve geliştirme süreçlerinin desteklenmesi ve iyileştirilmesi amaçlanıyor.” derken İş Kurumu İl Müdürü Kaba da, Kariyer Merkezi koordinasyonunda, İŞKUR tarafından görevlendirilecek uzmanlar ve Trabzon Üniversitesi akademisyenleri tarafından öğrencilerin, mezunların ve mensupların talep ve ihtiyaçları temelinde “İş Kulübü Eğitimleri” düzenleneceğine dikkati çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber