Trabzon'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortahisar ve Araklı Belediyelerinden iş birliği protokolü

Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği Kadın Kolları çok güzel iki projeye daha imza attı. Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği koordinesinde, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesi ve Araklı Belediyesi ile ortaklaşa yürütülecek projelerin iş birliği protokolü imzalandı. 

Trabzon'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortahisar ve Araklı Belediyelerinden iş birliği protokolü

Geçtiğimiz yıl 2.si gerçekleştirilen Parlamenter Stili Münazara Yarışması ile öğrenciler arasında çok güzel bir ivme yakalayan Anader, bu yıl da Münazara yarışmasının 3.sünü gerçekleştirerek geleneksel hale getiriyor. Edebiyatımızda Yedi Güzel Adam diye nitelendirdiğimiz ünlü şair ve yazarların son temsilcisi geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Rasim Özdenören anısına düzenlenen yarışma Anader, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ortahisar Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek.

Anader Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan, Rasim Özdenören ile Cumhurbaşkanlığı Kültür Kurulu' nda dönem dönem birlikte çalıştıklarını, edebiyatımızın çok önemli bir kalemi ve unutulmayacak bir değeri olduğunu ifade ederek bu yarışmayı çok önemsediğini vurguladı.

Bir diğer önemli yarışma ise 6. yazıYORUM Felsefi Deneme Yazma Yarışması 
"İnsan ilmi aramakla mükelleftir" diyen ünlü Filozof, İslam Felsefesinin kurucusu, Gökbilimci Farabi adına düzenlenen yazıYORUM 6.Felsefi Deneme Yazma Yarışması ile öğrencilerin İslam düşünürü Farabi'nin fikirlerini, düşüncelerini, dünya görüşünü harmanlayarak, kendilerine yeni hedefler belirlemelerini sağlamak amaçlanmaktadır. 

Anader'in  koordinesinde düzenlenen yarışma Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Araklı Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek.

Her iki yarışmaya ait iş birliği protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleştirildi. 

Münazara Yarışması protokolü Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu ve Anader Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan tarafından imzalandı.

yazıYORUM 6.Felsefi Deneme Yazma Yarışması protokolü de Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İl Millî Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu ve Anader Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan tarafından imzalandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler