Trabzon’da Artvin Dayanışması

Görev yaptığı Adana ilinden Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü makamına atanan Artvinli Serkan Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Trabzon’da Artvin Dayanışması

Artvin Ardanuçlu Bölge müdürü Coşkun’u hemşerileri de yalnız bırakmadı. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Serkan Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Külekçi bölge müdürlüğü makamına atanan Coşkun’un görev yaptığı Trabzon Çaykara, Osmaniye ve Adana illerinde çok başarılı hizmetleri olduğunu dile getirerek, “Değerli müdürümüzün Trabzon’da da başarılı, azimli ve gayretli çalışmalarını sürdüreceğinden şüphemiz yok. Allah utandırmasın. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Trabzon’da Artvin Dayanışması

Trabzon’da Artvin Dayanışması

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler