Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim yarın

Trabzon Ticaret ve Sanayi odasının 22 Ekim Cumartesi günü yapılacak meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinde mevcut Başkan Suat hacısalihoğlu Pusula rengini beyaz olarak belirledi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim yarın

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) meslek komitesi ile meclis asıl ve yedek üyelerinin seçimleri 22 Ekim 2022 Cumartesi günü (yarın) gerçekleştirilecek.

TTSO bünyesinde bulunan 31 meslek komitesinin üyelerinin ve meclis asıl ve yedek üyelerinin birleşik oy pusulasıyla belirleneceği seçimlerde 6 bin 737 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

WhatsApp Image 2022-10-21 at 21.46.58 (1)

TTSO'nun Pazarkapı Mahallesi'ndeki hizmet binasında yapılacak seçimlerde oy verme işlemi saat 09.00'da başlayıp saat 17.00'de sona erecek. Seçimlerde tüzel kişiler seçim yetki belgesi ve T.C. kimlik numarası bulunan kimlik kartlarıyla, gerçek kişiler ise T.C. kimlik numarası bulunan kimlik kartlarıyla oy kullanabilecek.

WhatsApp Image 2022-10-21 at 21.46.58

TTSO Hizmet Binasının 1'inci katında bulunan Trabzon Ticaret Sicil Müdürlüğü, seçim günü de hizmet vermeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler