Trabzon Sınav Kolejinden 2 Türkiye Şampiyonluğu

Trabzon Sınav Koleji öğrencileri birçok branşta başarılara imza atmaya devam ediyor.

Trabzon Sınav Kolejinden 2 Türkiye Şampiyonluğu

Trabzon Sınav Koleji zirveye adım adım yaklaştı. Kolejde okuyan 12. sınıf öğrencisi Gülay Sarı, tırmanış sporunda bir kez daha Türkiye şampiyonu olurken,11. sınıf öğrencisi Haticenur Sarı güreşte Türkiye şampiyonu oldu.

Balkan 3.lüğü, üç Türkiye şampiyonluğu, bölge ve il birincilikleri bulunan Gülay Sarı, bu kez de "Mustafa Tekin Hız Tırmanışı Türkiye Şampiyonası"nda Genç / Büyük Kadınlar kategorisinde şampiyon oldu. 

Trabzon Sınav Kolejinden 2 Türkiye Şampiyonluğu

Trabzonlu bir sporcu olan Gülay Sarı, Yomra'da farklı sporlar için antrenmana giderken tırmanış sporu ilgisini çekince denemek istiyor. Tırmanmadaki başarısı antrenörlerin dikkatini çekiyor. 15 yaşında yeteneği keşfedilen Gülay, 3 yıldır tırmanış sporu yapıyor. Kendisini tırmanış sporuyla özdeşleştirdiğini söyleyen genç sporcu, Deka Spor Kulübü'nün de bir üyesi.
Adana doğumlu Haticenur Sarı ise güreş sporunda 2023 U20 Türkiye Şampiyonası 1.liğinden önce U13, U15, U17, U20, U21 şampiyonluklarının yanı sıra uluslararası başarılara da imza atmış.

Trabzon Sınav Kolejinden 2 Türkiye Şampiyonluğu

Sınav Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Kazaz, "Gençlerimizi geleceğe akademik yönden hazırlarken yeteneklerini geliştirmeleri için katkı sunmaktan da ayrıca mutluyuz. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz." derken başarılı daha birçok öğrenci okuttuklarını ifade etti.

Trabzon Sınav Kolejinden 2 Türkiye Şampiyonluğu

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler