Trabzon Millet Bahçesi'nde sorun ne? Son durumuna tepki gösterdi!

Ortahisar Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısında “Trabzon Avni Aker Millet Bahçesi” gündeme geldi.

Trabzon Millet Bahçesi'nde sorun ne? Son durumuna tepki gösterdi!

Ortahisar Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları başladı. Toplantının ilk gününde Avni Aker Millet Bahçesi gündem oldu.

CHP'li meclis üyesi Oktay Söğüt "Yaptığınız projelerde bazı aksaklıklar oluşuyor. Millet bahçesine değinmek istiyorum. Spor temalı dediniz ben de baktım geçen gün millet bahçesine gittim. Orada bir müsabaka oynanamamasını anlamıyorum. Orada küçük yaş takımlar da olabilir ama orada müsabaka oynanabilir.

Orada neden spor temalı denildi. Buz pisti var kum pistine dönüştü. Kay kay pisti vardı yıkıldı. O dönem kaykay pisti kurala uygun yapılmadı demiştik, yıkıldı. Yürüyüş yolunun da 2 yıl olamadan her yanı döküldü. Neden dökülür?

Kapalı otopark hayata geçmedi. TRABİTAŞ'ın deposu olarak kullanılıyor. Orada otopark olduğunu bilen yok. Neden kullanılmıyor.

2. etap ihale edildi devam ediyor. Ne aşamada? 2 yılda bir millet bahçesinde bu kadar aksilik olmaz. Bana ilginç geliyor.

Başkan Ahmet Metin Genç, Söğüt'e cevap olarak şu ifadeleri kullandı:

Millet bahçesi konusu benim hassasiyet gösterdiğim bir konu. Millet bahçesi konseptine halel getirmenden sembolik bir maç oynanabilmesi lazım. O bölgede, o bölgenin futbol kültürünün biliyorum. Sahayı kurtardık çok şükür ama nizami değil. Büyükşehir belediyemizde gündeme getireceğim.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler