TESOB Başkanı Metin Kara'dan yeni asgari ücret değerlendirmesi

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara'dan yeni asgari ücret değerlendirmesi geldi.

TESOB Başkanı Metin Kara'dan yeni asgari ücret değerlendirmesi

Türkiye'de meraklan beklenen asgari ücret ara zammı belli oldu. Yeni yapılan zam ile birlikte asgari ücret, net 11 bin 402 TL oldu. yeni asgari ücretin belli olmasının ardından Trabzon iş dünyasından da ilk değerlendirme geldi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara net 11 bin 402 TL olarak açıklanan asgari ücretin ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Esnaf ve sanatkarların da korunması gerektiğini kaydeden Metin Kara, "Halk arasında 'emeğin hakkı ödenmez' şeklinde bir tabir vardır. Yeni açıklanan asgari ücretin hayırlı olmasını diliyoruz. Esnaf ve sanatkarımızın da korunması yönünde tedbirlerin alınmasını yeni dönemde bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler