Millet İttifakı Trabzon'da uyumu yakaladı! Birlikte hareket ediyorlar

Millet ittifakı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Trabzon'da örnek bir seçim çalışmasına imza atıyor.

Millet İttifakı Trabzon'da uyumu yakaladı! Birlikte hareket ediyorlar

Seçime sayılı günler kala saha çalışmalarını hızlandıran Millet İttifakı, İstanbul’dan gelen Ekrem İmamoğlu’nun ekiplerinin gücüyle iktidar partisini her alanda zorluyor.

Farklı siyasi görüşlere sahip isimlerle oluşturulan SKM’nin uyumlu çalışmaları dikkat çekti.

Birbirine karşıt görüşlere sahip olan ancak bir ittifakta buluşan CHP ve Saadet Partisi’nden sosyal medyada yayınlanan görüntü oldukça ilgi gördü. CHP ve Saadet Partisi İl gençlik kollarının sahada çalışan iki üyesi seçim çalışmalarını el ele vererek yürütüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi vekil adayları Sibel Suiçmez, Mustafa Erdi Çakır, İlker Akıncı ile Deva Partisi Milletvekili Aday adayı Kubilay Çiçek, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Nurican Kutoğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve gençlik kolları çektiği akım videosu tüm mecralarda büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler