KA-FEM Gençlik Konseri beğeni topladı

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği'nin (KA-FEM) gençlik konseri beğeni topladı.

KA-FEM Gençlik Konseri beğeni topladı

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) Gençlik Konseri büyük beğeni topladı. İlk kez bir araya gelerek türkü söyleyen gençler gelecek için umut vaat ettiler.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Halk Müziği konserine Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, TLYD Başkanı Kenan Atalay, TMHOYDER Başkanı Hüseyin Şılbır, Taka Derneği Başkanı Dr. İsmet Sadi Ülker, TRAMED Başkanı Erol Uzun ve çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Sultan Okur’un yaptığı gecede şef Selda Adanur Aydın’ın yönettiği THM koro birinci bölümde Anadolu’nun çeşitli yörelerine gezinti yaptı. Bu bölümde Eray Çelik, Olcay Çiftçi, Ozan Birşen, Havva Bayır, Sudenaz Boz, Muhammet Ali Yuluğ ve Serçin Koz sahne aldılar.

KA-FEM Gençlik Konseri beğeni topladı

Karadeniz bölgesi türkülerine ağırlığın verildiği ikinci bölümde de Berna Atasoy, Kağan Asan, Sevde Beder ve Ziyacan Güder sahne aldılar.

Gençler sahne duruşları ve performansları ile izleyicilerden tam not alırken özgüvenleriyle de dikkat çektiler.

Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Selda Adanur Aydın’a plaket ve çiçeğini aynı zamanda babası olan dernek başkanı Ali Adanur takdim etti. Adanur yaptığı konuşmada aylar süren çalışmalarının meyvelerini aldıklarını, gençler içinden önümüzdeki dönemde adından söz ettirecek yetenekli isimlerin olduğunu söyledi.

KA-FEM Gençlik Konseri beğeni topladı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu da çok güzel bir konser izlediklerini belirterek, “Başta başkanımız Ali bey ve Selda hocamız olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bizlere inanılmaz bir türkü ziyafeti sundular. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her zaman gençlerin yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler