Hakan Terzioğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na tepki “Oflulardan 6’lı masaya oy yok”

AK Parti’nin 3 dönem Of ilçe başkanlığını yapmış Hakan Terzioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Oflulardan destek istemesine tepki.

Hakan Terzioğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na tepki “Oflulardan 6’lı masaya oy yok”

2023 seçim çalışmalarına başlayan AK Parti’nin genişletilmiş ilçe divan toplantısı Of’ta yapıldı. 3 dönem Of ilçe başkanlığı yapmış, milletvekili aday adaylarından Mehmet Hakan Terzioğlu toplantıda damga vuran bir konuşma yaptı ve şunları söyledi:

‘İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Of-Hayrat Derneğini ziyaret ederek Oftan destek istemesine anlam veremiyorum. Önceki seçimlerde yüzde 86 oy vererek Türkiye rekoru kıran Oflular ne yapacağını gayet iyi biliyor. 6 li masaya asla destek vermeyecektir. Bölücülerle hareket eden bir kişinin hangi yuzle Oflu gibi vatanperber devletine sahip insanlardan Cumhurbaşkanımıza karşı oluşturulan 6 li masaya oy istiyor.

2023 seçim çalışmalarına başlayan AK Parti’nin genişletilmiş ilçe divan toplantısı Of’ta yapıldı. 3 dönem Of ilçe başkanlığı ile ilçeye damgasını vurmuş, milletvekili aday adaylarından Mehmet Hakan Terzioğlu toplantıda sert bir konuşma yaptı.

YOĞUN KATILIM OLDU

Ocak ayı istişare toplantısına Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcılarından Aydoğan İskender, Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Ak Parti Kurucu Of İlçe başkanı Fazlı Çapoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi Üyesi ve Çevre Komisyon Başkanı Sadullah Hasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, İlçe Gençlik kolları Başkan Vekili Yusuf Cevahir, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, Of Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

BEN SİNDİREMEM

Toplantıda söz verilen ve konuşma yapan Terzioğlu, geçen hafta Of-Hayrat derneğini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na mesajlar verdi. Terzioğlu alkış tufanı ile tamamladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Ak Parti olarak Of’umuza çok güzel hizmetler yaptık. Of ilçemiz de her zaman bizlerin yanında yer alarak % 86 gibi bir oyla Ak Partimize büyük destek verdi. Allah onlardan razı olsun. İnşallah bu destek artarak devam edecek. Geçen hafta İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Of Hayrat Derneğini ziyaret ederek oy istemesine anlam veremedim. Oflulardan 6li masaya asla destek olmayacaktir. Çünkü HDP ve onun yandaşları ile hareket eden bir kişinin yeri orası değil bölücülerin yanıdır. Hangi yüzle gelip destek istedi. anlamış değilim. Trabzon olarak, Of olarak bu seçimlerde yine çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımıza büyük destek ve yardımcı olacağız. Onun, bunun ne dediğine bakmadan birlik beraberlik içinde ilçemizin ve ilimizin emrinde çalışarak cumhuriyetimizin 100. yılında yeni başarılar sağlayacağız ve  sayın cumhurbaşkanımızı yeniden seçtireceğiz. İHA’lar SİHA’lar bizim iktidarımıza nasip oldu. İnşallah tam donanımlı olarak Kızılelma insansız muharebe uçağı bizim iktidarımızda  ülkemizin semalarında uçacaktır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber