Ekrem İmamoğlu’ndan Haber61’e özel açıklamalar ”Trabzonlu hemşehrilerimle dertleştim”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı yardımcıları arasında gösterdiği Ekrem İmamoğlu’ndan Haber61’e özel açıklamalar geldi.

İYİ Parti tarafından dün Ortahisar ilçesi Meydan parkında düzenlenen Mitingde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşlara hitap ettiler.

Daha sonra Ekrem İmamoğlu bir otelde muhtarlarla bir araya geldi. 

Muhtarlarla yapılan toplantı sonrasında ise Haber61’e özel açıklamalar yapan Ekrem İmamoğlu “Kızgınlıklarım vardı. İnsan en yakını ile dertleşir, onlar da benim Trabzonlu hemşehrilerim” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Haber61’e özel açıklamalar ”Trabzonlu hemşerilerimle dertleştim”

İmamoğlu şunları söyledi; “Mitingde Heyecanlı bir halk vardı, kendisi yürüdü geldi. Şemsiyesini aldı yağmurluğunu aldı, buluştuk dertleştik hasbihal ettik. Ön yargısız bir toplum dinledi ben de paylaştım duygularımı."

“HORON BANA SÜRPRİZ OLDU”    

“Mitingde horon ekibiyle yaptığı şov sorulan İmamoğlu “Horon da iyi miydim? Bilmiyorum kendimi göremediğim için. Sürpriz oldu bana tabi. Çocukluğumu yaşadım gençliğimi yaşadım. Biraz kızgınlıklarım vardı. O kızgınlıklarımı kendi içimde çözüyorum ama dertleşeceği insan insanın en yakınlarıdır. Onlarda benim Trabzonlu hemşehrilerim. Onlarla paylaştım. Güzel oldu, dertleştim. “ dedi.

HABER61’E ÖVGÜ

Haber61’i yıllardır takip ettiğini belirten İmamoğlu tebrik ettiğini söyledi. Ayrıca Genel Yayın yönetmeni Tuncay Lakot’u da yakından takip ettiğini sözlerine ekledi.

Haber61 - Haber Servisi - Tuncay Lakot - 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler