CHP’li Trabzon İl Başkanı Hacısalihoğlu, parti üyeleriyle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesinde parti üyelerini ziyaret etti.

CHP’li Trabzon İl Başkanı Hacısalihoğlu, parti üyeleriyle buluştu

Seçim hazırlıklarıyla ilgili bilgi alan Hacısalihoğlu “Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Dinamik ve çalışkan bir örgütümüz var. Geçtiğimiz gün de Erdoğdu Mahallemize gittik. Partililerimizle bir araya geldik. Çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Mahalledeki çalışmalar hakkında da bilgiler aldık. İstişarelerde bulunduk. Verimli bir buluşma geçirdik. Trabzon olarak oyumuzu gün geçtikçe arttırıyoruz. Kamuoyu yoklamaları da bir hayli sevindirici. Mesai kavramı gözetmeksizin halk için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. 2023'de sandıktan ezici bir güçle birinci çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler