Binali Yıldırım Trabzon'da Danışma Meclisi Toplantısına katıldı!

AK Parti Trabzon Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı, AK parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleşti.

Binali Yıldırım Trabzon'da Danışma Meclisi Toplantısına katıldı!

AK Parti Trabzon Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı, AK parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve partililer katıldı. 

Hamamızade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantı öncesinde Binali Yıldırım kapıda meşalelerle karşılandı ve horon gösterisini izledi. 

Binali Yıldırım Trabzon'da Danışma  Meclisi Toplantısına katıldı!

Binali Yıldırım Trabzon'da Danışma  Meclisi Toplantısına katıldı!

Binali Yıldırım Trabzon'da Danışma  Meclisi Toplantısına katıldı!

2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ İÇİN DÖNÜM NOKTASIDIR

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu yaptığı konuşmada 

AK Parti mert, yiğit anadolu insanının partisidir. Milletimizin gücü ve rabbimizin yardımıyla kurulur kurulmaz iktidara yürümüştür.Bu millet partisini 20 yıldan beri iktidarda tutmuştur ve tutmaya devam edecektir. Başkanlık sisteminin sağladığı hızlı karar alma süreci ile milletimizin dünyadaki krizden az etkilenmesi için birçok adımlar atıyor. Çanakkale köprüsünden Zigana'ya, havalimanlarından bölünmüş yol ağlarına kadar ülkemizin önünü açacak adımları hızla tamamlamıştır. 2023 seçimleri sadece bizim için barış adası haline gelen ülkemiz için de dönüm noktasıdır. millemtimizin bizden istediklerni yerine getirmek için bir fırsattır. Milletimizi için yapacak daha çok yatırımımız ve dünya barışı için ortaya koyacağımız daha çok iddiamız var. Adaylarını bile ortaya çıkarmaktan aciz olanlar hiç bir şekilde başarılı olamaz. dedi.

Sezgin Mumcu'nun konuşması sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği başörtüsü konusu ile ilgili bir video izletildi.

Sonrasında Kadın kolları Başkanı Meryen Sürmen, Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali konuşma yaptı.

Daha sonra ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman konuşma yaparak, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan işlerle ilgili sunum yaptı. 

Ataman'ın sonrasında AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar konuşma yaptı. Günnar konuşmasında, "Böyle çalışmaya devam edersek kimse önümüzü kesemeyecek" dedi.

Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım yaptığı konuşmada; 

Bugün Trabzon'da geleceğimizin güvencesi yavrularımızın yetişeceği bir anaokulu açılışı gerçekleştirdik. Bu akşam da sizlerle hasret gideriyoruz bir araya geliyoruz. Belli ki Tabzon'la biraz arayı açmışız. İcraatları aziz milletimiz 20 yıldır yaşayarak görüyor. Hayatın her yerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerini AK Parti'nin izlerini görüyor. Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte 20 yıldır bu hizmetleri gerçekleştirdik. Bu yola çıkarken İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek Türkiye'nin 100 yılık sorunlarını torunlara bırakmadan giderdik. Bugüne kadar hep birlikte olduk, ayrı düşmedik, bundan sonra da ayrı düşmeyeceğiz. Trabzonspor şampiyon oldu değil mi, altmış bir kutsal bir sayı dediler, burada 61'den aşağı oy çıkmaz dediler. Bir değişiklik yapalım ve bunu biraz cevirerek 91 yapalım olur mu. Alçaklara karşı Alyıldızlı bayrağımızı yere düşürmedik. O gece alçak FETÖ'cülere gereken dersi vermiştir. 1. sefer seçime gidiyoruz her seferinde millet bize desteğini artırarak 20 yıldır bu ülkeyi yönetme sorumluluğunu AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza ve onun yol arkadaşlarına verdi. 2023 iki açıdan önemli bir seçim. Biri Cumhuriyetmizin 100. yılı. Şehitlerimizi sükran ve minnetle anıyoruz, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Türkiye'de milletvvekilliği ve Cumhurbaşkanlıpı seçimi yapılacak. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlayacağımız bu seçimle geleceğimizi çizeceğiz. Dünyanın gözü bu seçimlerde olacak.

MASALARA BİRİLERİNİ DAHİL ETMEKLE  SEÇİM  KAZANAMAZSINIZ

"Bir masa var, masanın altında ne olduğunu herkes biliyor. Bunlar ne yapacakları konusunda bile anlaşamıyorlar. Sadece ne aman toplanacakları konusunda anlaşıyorlar. onların kulağına fısıldayan birileri var. Milletin desteği olmadan masalara birilerini dahil etmekle seçim kazanamazsınız. AK Parti onbeş seçimdir o sandığa gitmiştir. Hesabını millette vermiştir. 

Kemal Bey öyle şeyler söylüyor ki! AK Parti'ye katılacağını düşünmeye başladım. Gelsin bize katılsın hayatını kolay edelim. Başörtüsünü gündeme getirdi. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan böyle bir gündem yok dedi. Gel, hodri meydan, bu işi anayasaya bağlayalım dedi. Bizim yapacaklarımızın teminatı yaptıklarımızdır. yaptıklarımızı bütün vatadaşlarımız görüyor. İşsizliği azaldığı nadir ülkelerin başında Türkiye var. Biz hedefimizi 4 esas üzerine inşa ettik, Yatırım, istihdam, üretim ve kalkınma. üreticiler emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

yıldırım4

TRABZON'A YENİ DIŞHATLAR TERMİNALI 

Trabzon'a havalimanı yetmiyor yeni bir dışhatları terminali yapılmasına karar verildi. hayırlı olsun. Ben Trabzon'un fahri hemşehrisiyim. Trabzon'un yeni bir çevre yoluna ihtiyacı var. Gümüşhane üzerinden geldim. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAĞLANDI

Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı. Erdoğan teşkilata yönelik oarak şunları söyledi;

"Trabzon il teşkilatımızın toplantısını en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu coşkulu il danışma toplantısını tebrik ediyorum. İnanıyorum ki il danışma meclisi toplantımızda Binali Bey ile çok çok olumlu adımları attınız. Genel seçimler için büyük bir hazırlık içerisindesiniz. Sandıkları patlatmaya hazır mısınız. Kapı kapı dolaşmaya hazır mısınız. 8 aylık süreçte çalmadık kapı kazanmadık gönül bırakmamalısınız. Sizin gönüller sultanı olduğunuza inanıyorum. Aramıza birliği beraberliği koymamız lazım. Hazırsanız ben Ankara'dan size sesleniyorum. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek dvelet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız." şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler