Bakan Karaismailoğlu “Terör sevicilerine fırsat vermememiz gerekiyor”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu "Terör sevicilere fırsat vermemeliyiz" dedi.

Bakan Karaismailoğlu “Terör sevicilerine fırsat vermememiz gerekiyor”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, karşılarında Türkiye düşmanlarının desteklediği ittifakın olduğunu belirterek, “Terör sevicilerine fırsat vermememiz gerekiyor” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı BakanıAK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Araklı’da Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Karaismailoğlu, “14 Mayıs’a hazır mıyız? 20 gün kaldı. Herkesi kucaklayacağız ve yüzde 100’e yakın oy çıkaracağız Araklı’dan” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan karaismailoğlu (3)-1

Bakan Karaismailoğlu, dünyanın lider ülkelerinden biri olmak istediklerini ve bu doğrultuda planlı bir şekilde büyümeye devam edildiğini söyledi. Bu süreçte 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkati çeken Karaismailoğlu, şunları kaydetti:
“Karşımızdakileri görüyorsunuz. Bir tarafta 20 yıldır milletin gönlünde taht kurmuş, ülkesi için can siperane olmuş, gecesine gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız bir tarafta da Türkiye düşmanı herkesle iş birliğine başlamış, Türkiye düşmanlarının desteklediği ittifak. O yüzden çok dikkatli olmamız gerekiyor. Ülkemiz terörden çok çekti. Biz çok bedeller ödedik. O yüzden yeniden bedeller ödeme lüksümüz yok. Terör sevicilerine fırsat vermememiz gerekiyor.” 

Bakan karaismailoğlu (1)-1

Bugün Kanuni Bulvarı’nın önemli bir kesimini açtıklarını, Araklı-Bayburt Yolu’nun temelini attıklarını kaydeden Karaismailoğlu, yatırımlarla şehirlerin, bölgelerin geliştiğini söyledi. 
CHP’li belediyelerin yerlerde süründüğünü belirten Karaismailoğlu, “Keyifle yaptıkları tatilde milletin paralarını ne yaptıkları belli değil. Hükümetimiz paralar, bütçeler gönderiyor. Paralar da orta da yok, işler de orta da yok. Bunun hesabını milletimiz zamanı gelince soracaktır” ifadelerini kullandı. 

Bakan karaismailoğlu (2)-1

Karaismailoğlu, 3 Mayıs’ta dünyanın en önemli projelerinden biri olan Zigana Tüneli’ni açacaklarına dikkati çekerek, gençlere “açılmadan önce Zigana Tüneli’ni ziyaret etmek ister misiniz?” diye sordu. Gençlerden “evet” yanıtını alan Karaismailoğlu, “İlçe Başkanımız görev sana düşüyor. Gençlerimizi Zigana Tünelimizi gezdireceğiz, şantiyemizde brifing vereceğiz. Sonra Araklı’da size teslim edeceğiz. Gururla tünelden geçerken Türk mühendislerine fırsat verildiğinde neler yapabildiklerini göreceksiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler