Abdüllatif Şener’in Kılıçdaroğlu’na oy vermedim” sözlerine Trabzon’dan tepki “Çok yazık”

Geçtiğimiz dönem CHP milletvekili olarak mecliste görev yapan Abdüllatif şener’in Kılıçdaroğlu açıklamalarına Trabzon’dan tepki geldi.

Abdüllatif Şener’in Kılıçdaroğlu’na oy vermedim” sözlerine Trabzon’dan tepki “Çok yazık”

Geçen dönem CHP'den milletvekilliği yapan bu dönem ise liste dışı kalan Abdüllatif Şener, katıldığı canlı yayında "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Ben zaten istifa ettim" diye cevap verdi.

CHP'nin eski Konya milletvekili Abdüllatif Şener, aday gösterilmediği ve milletvekili unvanını kaybettiği 14 Mayıs seçimlerinin ardından yaptığı çıkışlarla tepki çekmişti. Halk TV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şener, çok konuşulacak bir açıklama daha yaptı.

"BEN ZATEN İSTİFA ETTİM"

Canlı yayında "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" diye sorulan Şener, "Ben istifa ettim zaten. Açıklamadan önce istifa ettim" dedi. Şener, konuşmasında devamında "Eleştirilerimin bir partiden ya da adaydan olmakla ilgisi yoktur" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEMİŞ

“2. tur seçimlerinde kime oy verdiniz?" sorusuna da yanıt veren Şener, "1. turda Sinan Oğan'a oy verdim. 2. turda ise geçersiz oy kullandım. Milletvekili değildim ve oyumu böyle kullandım. Oy sandığına giderken milletvekili değildim." şeklinde konuştu.

nurcan-asci-demiroz.jpg

TRABZON’DAN SERT TEPKİ

CHP Trabzon il başkanı Nurcan Aşçı Demiröz de Şener’in açıklamalarına kayıtsız kalmadı.

Demiröz “Önceki Dönem CHP Milletvekili Abdullatif Şener CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini; ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi. ÇOK YAZIK!” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler