Zokora: Bize Her Yer Trabzon!

Trabzonspor’un yeni transferi Didier Zokora bugün Trabzonspor’a imza atmasının ardından Trabzonsporlu olduğunu kanıtladı.Trabzonspor’un hafta içerisinde anlaşmaya vardığı ve ilk haberini haber61.net’in dünyaya duyurduğu Didier Zokora bugün Trabzonspor’a r

Zokora: Bize Her Yer Trabzon!

Trabzonspor’un yeni transferi Didier Zokora bugün Trabzonspor’a imza atmasının ardından Trabzonsporlu olduğunu kanıtladı.

Trabzonspor’un hafta içerisinde anlaşmaya vardığı ve ilk haberini haber61.net’in dünyaya duyurduğu Didier Zokora bugün Trabzonspor’a resmen imzayı attı. İmzanın ardından birkaç saat sonra Zokora’nın Twitter’ında Trabzonsporluların sloganı olan “Bize Her Yer Trabzon” yazısı taraftarın dikkatinden kaçmadı.

Zokora imza attıktan sonraki ilk mesajında Trabzonspor’a gelmekten çok memnun olduğunu belirtti. Çok sayıda taraftar tarafından karşılanacağını bildiğini yazan Zokora mesajını “Elimden gelen her şeyi yapacağım. Teşekkürler Karadeniz Fırtınası” diye bitirdi.

Zokora’nın İkinci mesaj ise “Bize her yer Trabzon” oldu

 

Böylece Zokora daha Trabzon’a gelmeden Bize Her Yer’in Trabzon olduğunu fark etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor