Ziegler Trabzon maçı için konuştu

 Fenerbahçe futbolcusu Reto Ziegler, Spor Toto Süper Lig'de 1 Nisan Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maçı, final maçı gibi önemli gördüklerini ifade etti. Bordo-mavili ekiple yapacakları önemli maçın çok zor geçeceğini ifade eden Ziegler

Ziegler Trabzon maçı için konuştu

 

Fenerbahçe futbolcusu Reto Ziegler, Spor Toto Süper Lig'de 1 Nisan Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maçı, final maçı gibi önemli gördüklerini ifade etti.

 

Bordo-mavili ekiple yapacakları önemli maçın çok zor geçeceğini ifade eden Ziegler, ''Bu bizim için bir final aslında. Zaten ligin sonuna kadar hep böyle önemli maçlar olacak. Her antrenmanda daha fazla konsantre olup, daha fazla çaba sarf ediyoruz. Takım olarak çok büyük hedeflerimiz var. Ligin sonunda da mümkün olan en üst yerde, şampiyon olarak bitirmek en büyük hedefimiz. Bu anlamda bütün çalışmaları yapıyoruz'' diye konuştu.

 

Ziegler, ''Biz onlara Trabzonspor olarak saygı duyuyoruz. Bu sene deplasman maçlarında çok puan kaybettik. Bu da bir gerçek. Gelecekte daha iyi oynayacağımızı göstermek için, tüm bu puan kayıplarından ders aldığımızı göstermek adına bizim için bir şans olacak. Üç puanı alarak İstanbul'a dönmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

 

Spor Toto Süper Lig'de puan cetvelinde 2. olduklarını hatırlatan Fenerbahçeli futbolcu, ''Fena bir durumumuz yok. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Kupa için de aynı şekilde. Her şey elimizde. O yüzden gidip orada aramamız bulmamız lazım bu iki kupayı. Çok kaliteli bir ekibiz. Çok iyi oyuncularımız var. Kupayı hak ettiğimizi göstermemiz lazım, bu da bizim elimizde'' şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor