Yusuf Yazıcı'nın eski hocasına büyük şok! Gözaltına alındı

Yusuf Yazıcı'nın eski teknik direktörü Galtier'e kötü haber geldi.

Yusuf Yazıcı'nın eski hocasına büyük şok! Gözaltına alındı

Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de şampiyon olan PSG'nin teknik direktörü olarak görev yapan Galtier, ırkçı ve ayrımcı sözler kullandığı gerekçesiyle büyük bir tepki toplamıştı.

OGC Nice'te ayrımcılık yapıldığı şüphesiyle, PSG'de sözleşmesi devam eden teknik direktör Christophe Galtier, oğlu John Valovic-Galtier gibi bu Cuma günü polis tarafından gözaltına alındı.

Christophe Galtier, OGC Nice'deki ırkçılık suçlamalarına yönelik soruşturma kapsamında bu Cuma sabahı Nice'te polis tarafından gözaltına alındı. Halen Paris Saint-Germain ile sözleşmesi devam eden 56 yaşındaki Fransız teknik adam, soruşturmayı yürüten müfettişler tarafından çağrıldı. Cumhuriyet savcısı, oğlu John Valovic-Galtier'nin de polis tarafından gözaltına alındığını duyurdu.

İki kişinin Nice adli polisi tarafından sabah 8:45'ten beri ifadesi alınıyor. Soruşturmanın, tam olarak "Irkçı veya din mensubiyeti iddiasına dayalı ayrımcılık" şüphesiyle ilgili olduğu aktarılıyor.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler