Yusuf Tamam gibi ya Tabata

Özellikle ara transfer ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan asbaşkan Trabzonspor taraftarlarına ara transfer müjdesi de verdi.Yusuf Tamam gibi Tabata ise…Trabzonspor'un Yusuf Şimşek için gerek kulübü Bursaspor gerekse futbolcunun kendisi ile görüş

Yusuf Tamam gibi ya Tabata


Özellikle ara transfer ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan asbaşkan Trabzonspor taraftarlarına ara transfer müjdesi de verdi.
Yusuf Tamam gibi Tabata ise…

Trabzonspor'un Yusuf Şimşek için gerek kulübü Bursaspor gerekse futbolcunun kendisi ile görüşmeler yaptığını açıklayan Hacısalihoğlu “Yusuf'la konuştuk, Kulübüm izin verirse Trabzonspor'da oynamak isterim dedi. Bursaspor kulübü ile yaptığımız görüşmelerde de bu transferin hemen hemen gerçekleşeceği yönünde. Transfer tamamen gerçekleşmeden bitti gözü ile bakılmaz” dedi.

Yusuf'un Trabzonspor'a katacağı artıları hesap edildiğini, yaşının vereceklerinin değerlendirildiğini de belirten asbaşkan, Trabzonspor taraftarlarının güvendikleri, destek verdikleri bu yönetimin aldığı kararı desteklemeleri ve onaylamaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Tabata ile ilgili olarakta Gaziantepspor yönetimi ile görüşmelerinin olduğunu açıklayan asbaşkan, bu futbolcuyu Fenerbahçe'nin de istediğini fakat Gaziantepspor'un sezon sonuna kadar Tabata'yı bırakmak düşüncesinde olmadığını belirtti.

Özer'e sezon başında teklif ettik

Ankaraspor'lu futbolcu Özer Hurmacıya sezon başı bizzat kendisinin teklif götürdüğünü , kulübü ile son 1 yıllık anlaşması kalan bu futbolcunun transferinin o dönem daha kolayken, futbolcunun kulübü ile olan sözleşmesini uzatmasının bu transferin ekonomik açıdan güçleştirdiğini de söyleyen Hacısalioğlu “Gündemimizde şimdilik Özer Hurmacı yok” dedi.

İbrahim Akın Açıklaması:

Asbaşkan Hacısalioğlu İbrahim Akın'ın meviinden yurt dışından izlemekte oldukları 4-5 futbolcunun olduğunu ve bu mevkii için yurt dışından futbolcu değerlendireceklerini de belirtti

Yurt içi ve yurt dışında takiplerimiz var

Yurt içi ve yurt dışından takip ettikleri futbolcuların olduğunu ifade eden Hacısalioğlu “Yapılacak transferde takıma kısa zamanda katkı yapabilecek, mevcut arkadaşlık ve dayanışma ahengini bozmayacak ve ekonomimize uygun yapıda olanları tercih edeceğiz” dedi.

Türkiye'nin en iyi santraforları bizde

Kendisine Santrafor transfer edecekmisiniz' sorusunun yöneltilmesi üzerine konuşan Hacısalihoğlu "Türkiye'nin en iyi santraforları şu an Trabzonspor'da. Türkiye'de bizim golcülerimizden daha iyileri yok" dedi.

Hocamızla her şeyi konuşur karar veririz

Hayrettin Hacısalioğlu, sezona şampiyonluk parolası ile başlamadıklarını, ilk yarı sonunda gelinen sürecin kendileri için başarı olduğunu söyleyerek “Şampiyonluğu hiç teleafuz etmedik biz ilk 3 ve Avrupa kupası hedefi ile lig'e başladık, ama süreç bizi şampiyonluğa götürürse bu Allahın lütfü olur. Ekonomik açıdan bu denli kuvvetli olan takımlar arasından Şampiyon olmak Allahın bize verdiği bir şans olur” dedi.

1996 YILINI UNUTMADIK

1996 yılını hiç unutmadıklarını, Şampiyonluk söylemlerinin dillendirildiği bir ortamda özveri ile çalışan bir yönetim kurulu ve bir teknik adamın Tukaka ilan edilmesinin kendilerine bir örnek olduğunu da açıklayan as başkan “Biz şampiyonluk lafını yasakladık” dedi.

Şenol Güneş'in kardeşi kadar sevdiği bir teknik adam olduğunu ve başarılarına herkesin şahit olduğunu Türk milli takımını dünya 3'ncüsü yaptıktan sonra Kore'de büyük başarılara da imza attığını söyleyen asbaşkan “Trabzon'da maalesef bazı yakıştırmalar yapılıyor. Şenol Güneş'i kardeşim gibi severim, bırakın kardeşim gibi sevmeyi kardeşim bile olsa şu an Trabzonspor'un bir teknik direktörü var, her şeyi konuşup tartıştığımız bir teknik direktör. Trabzonspor'un bir teknik direktöre ihtiyacı yok, kaldı ki şu aşamada Kore'de sevilen, sayılan ve 1 yılı daha olan Güneş'e teklif götürsek dahi Trabzonspor'a gelmez” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor