Yumlu: "İnşallah şampiyon biziz"

Trabzonspor'un genç oyuncusu Mustafa Yumlu, daha önce Trabzonspor'da tek hayalinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ''Gerçi hayal olmaktan çıktı, şampiyonluğa çok yaklaştık. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız'' dedi.  Trabzoncell abonelerinin sorula

Yumlu: "İnşallah şampiyon biziz"

Trabzonspor'un genç oyuncusu Mustafa Yumlu, daha önce Trabzonspor'da tek hayalinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ''Gerçi hayal olmaktan çıktı, şampiyonluğa çok yaklaştık. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız'' dedi.

 

Trabzoncell abonelerinin sorularını yanıtlayan Mustafa Yumlu, Trabzonlu bir oyuncu olarak Trabzonspor'da şampiyonluk yaşaması halinde bundan büyük onur duyacağını ifade ederek, ''Bizim için kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük bir mutluluk olacak inşallah. Bunun için hepimiz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz'' diye konuştu.

 

Ligde ilk kez Trabzonspor formasını, bu sezon ilk yarıda Beşiktaş ile oynanan maçta giydiğini anımsatan Mustafa Yumlu, şöyle devam etti:

 

''Maça kendimi çok iyi konsantre ettim. Zaten hocamız bana oynayacağım sinyalini hafta arasındaki idmanlarda vermişti. Maçta ne yapacağımı ve sorumluluklarımı gözden geçirdim. Trabzonspor formasını giymenin ne anlama geldiğini iyi biliyorum. O maçta da gol attığım için müthiş bir duygu yoğunluğu yaşadım. Futbol hayatımda yaşadığım en ilginç olaydı. Trabzonspor'da oynamaya başladıktan sonra hayatımda bir şey değişmedi. Sadece daha çok tanınmaya başladım. Yaşamım aynen devam ediyor.''

 

Mustafa Yumlu, tek hayalinin Trabzonspor'da şampiyon olmak olduğunu ifade ederek, ''Gerçi artık hayal olmaktan çıktı. Çünkü çok yaklaştık ve inşallah başaracağız. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

    

''UMUT BULUT İLE OYNAMAK İSTEMEM''

Mustafa, ligde hangi forvet oyuncusu ile oynamak istemezsin yönündeki bir soruya ise ''Kesinlikle Umut Bulut'a karşı oynamak istemiyorum. Özellikle ileride sürekli çapraz koşular yaparak, savunmayı yoran bir yapısı var. Bu nedenle ona karşı oynamak gerçekten kolay değil. Sadece ben değil, ligdeki bir çok futbolcu da ona karşı oynamak istemiyor. Hatta Lugano'da bu soruya 'Umut' yanıtını vermişti sanırım'' yanıtını verdi.

 

Teknik direktör Şenol Güneş'in görev verdiği her yerde oynayabileceğini kaydeden Mustafa, ''Kendimi savunmada daha rahat hissediyorum, ancak eğer görev verilirse diğer mevkilerde de elimden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösteririm'' dedi.

 

Mustafa, teknik direktör Şenol Güneş'in kendisi için 'otorite, saygı, sevgi, hoşgörü, sorumluluk ve çalışanın hakkını veren insan' anlamları ifade ettiğini de kaydetti.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor