Yomraspor'da Başkan Davut Atmaca açıkladı! "Talipli çıkarsa

Yomraspor Başkanı Davut Atmaca açıklamalarda bulundu.

Yomraspor'da Başkan Davut Atmaca açıkladı! "Talipli çıkarsa

3. Lig’den BAL Ligi’ne düşen Yomraspor’da Başkan Davut Atmaca Yomralıları göreve davet etti. Atmaca, talipli çıkması halinde kulübü devredeceklerini belirtti.

Geçtiğimiz Sezon 3 Lig 1. Grupta mücadele eden ve kötü gidişata dur diyemeyerek küme düşen Yomraspor’da Başkan Davut Atmaca talipli çıkması halinde kulübü devredeceklerini açıkladı. Başkan Atmaca yaptığı açıklamada şunları söyledi;

4 YILDA 13 MİLYON HARCADIM

Yaklaşık 4 yıldır başkanlık görevini sürdürmekteyim. Burada yaklaşık kendi cebimden 13 milyon lira harcamam oldu. Yomraspor ile birlikte Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ilçemizi temsil ettik. Başarılarımız oldu. Alt kademe takımlarımızla başarılarımız oldu. Başarısızlıklarımız oldu. Yoğun bir mücadele ve zaman harcamamız oldu.

TALİPLİ BEKLİYORUZ

Ancak gelinen süre içerisinde yaklaşık geçtiğimiz sezon 5 milyon lira harcamış olmamıza rağmen, teknik heyet değişikliğine rağmen, yapmış olduğumuz bütün mücadelemize rağmen 3. Lig’de kalma başarısını gösteremedik. Şimdi takımımız BAL Ligi’nde yeni sezonda mücadele edecek. Burada hem ekonomik anlamda yıpranmışlığımız hem sportif anlamda konsantre olamamız sebebiyle Yomraspor’u BAL Ligi’nde yönetebilecek, başarılara taşıyabilecek bir Başkan ve yönetim çıkmasını bekliyoruz.

GÖREVE DAVET EDİYORUM

Yomraspor’a talip olan olursa, Yomraspor’u kendilerine devredip aynı zamanda da yanlarında her türlü mücadele vermeyi de garanti ediyorum. Yomraspor’u hep birlikte tekrar 3. Lige çıkartmak için hep birlikte çalışmamız lazım. Eğer Yomralı hemşehrilerimizden Yomraspor’a başkanlık edecek hemşehrilerimiz var ise, sezon başlamadan önce mutlaka bu kulübü hep birlikte hakettiği yerlere taşımak için kendilerini göreve davet ediyorum.

YOMRASPOR HAKETTİĞİ YERE GELİR

Yomra Belediyesi ile yapmış olduğumuz iştişarelerle, belediyenin Yomraspor üzerinden bir yapılanma yapmak istemediği kanaatini bizlere bildirdi. Belediyenin Yomraspor’a zaman zaman katkıları bulunmuştur. Ancak Belediye Başkanı Mustafa Bıyık bu kulübün bütün ağırlığını ve yükünü çekmek istemediklerini dile getirdi. İnşallah daha iyi bir başkan ve yönetim bulunur biz de devrederiz. Yomraspor hak etmiş olduğu yere yeniden gelir" dedi.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor