Yomraspor, ilk yarıyı galibiyetle kapattı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Zara Belediyespor'u 1-0 yenen Yomraspor, devre arasına moralli girdi.   Teknik direktör Raşit Çalık,  teknik direktörü Raşit Çalık, zorlu rakipleri önüne, önceki maçta aldıkları farklı mağlubiyetin üzüntüsüyle çıktıkl

Yomraspor, ilk yarıyı galibiyetle kapattı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Zara Belediyespor'u 1-0 yenen Yomraspor, devre arasına moralli girdi.
 
Teknik direktör Raşit Çalık,  teknik direktörü Raşit Çalık, zorlu rakipleri önüne, önceki maçta aldıkları farklı mağlubiyetin üzüntüsüyle çıktıklarını belirterek, "Futbolda bazen ummadığınız şeyler olabiliyor. Bizim başımıza geldi" dedi.
 
Zara Belediyespor maçına, Bodrum Belediyesi Bodrumspor mağlubiyetinden ders çıkararak çıktıklarını ifade eden Çalık, "Rakibimiz yaralı bir ekipti ve hızla bulunduğu yerden uzaklaşmalıydı. Ne kadar tehlikeli olabileceklerini düşünerek önlemlerimizi almıştık. Her iki takım da çok iyi mücadele etti fakat galibiyete uzanan ve hak eden bizdik. İlk yarıda bulduğumuz golün ardından kontrollü oyunumuzu sürdürerek 3 puanı almayı başardık. Devre arasına hem galibiyet hem de 3 puan alarak girdiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.
 
Çalık, karşılaşmaya gelen taraftarlara da teşekkür ederek, "Yomraspor'un bir bütün olduğunu gösterdiler. Dayanışmamız, ligin yeni ekibi olsak da ileriye dönük çok iyi işler yapacağımızın göstergesidir" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor