Yomraspor avantajı yakalayamadı!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Diyarbekirspor'a 1-0 yenilen Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, "Kazansaydık zirveye doğru bir adım daha yaklaşacak avantajı elde etmiş olacaktık ama başaramadık" dedi.   Çalık, sonuçtan memnun olmasalar da

Yomraspor avantajı yakalayamadı!
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Diyarbekirspor'a 1-0 yenilen Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, "Kazansaydık zirveye doğru bir adım daha yaklaşacak avantajı elde etmiş olacaktık ama başaramadık" dedi.
 
Çalık, sonuçtan memnun olmasalar da futbolun olağan şeyinin başlarına geldiğini belirterek, "Form grafiğimiz yüksekteyken kazanmak isterdik, lakin olmadı. Üst üste oynadığımız maçlar ve deplasman bizi yorgun düşürse de bunu bahane olarak görmüyoruz. Çıktık, oynadık ama kazanamadık. Kazanmak için ter döktük. Alan daralttık, koştuk, pozisyonlar ürettik ancak son becerilerde yetersiz kaldık. Kazansaydık zirveye doğru bir adım daha yaklaşacak avantajı elde etmiş olacaktık ama başaramadık" diye konuştu.
 
Bu maçı unutup hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Gaziosmanpaşaspor maçına konsantre olacaklarını dile getiren Çalık, şunları kaydetti:
 
"Yine kısa bir aradan sonra 13. hafta maçımızda ligde henüz istediğini bulamayan Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz saha ve seyirci avantajını arkasına alarak oynayacak. Alt sıralardan uzaklaşmak için var gücüyle mücadele edecek fakat bizim de kaybetmeye tahammülümüz yok. Dişli bir ekip olduğumuzu göstereceğiz. Kazanmak için oynayacağız. Kazanıp çıkışımızı bıraktığımız yerden devam ettireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor