Yine, yeniden Marin!

Gelecek sezon küme düşme hattından uzak hatta Avupa kupaları için yarış halinde olacak bir takım yaratmak isteyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman bu noktada çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce bir çok gündeme alınan Trabzonspor'dan ayrılan

Yine, yeniden Marin!

Gelecek sezon küme düşme hattından uzak hatta Avupa kupaları için yarış halinde olacak bir takım yaratmak isteyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman bu noktada çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce bir çok gündeme alınan Trabzonspor'dan ayrılan Marin yeniden Karaman'ın gündemine geldi. Son günlerde bonservisi elinde olan Oscar Scarione'yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandıran yeşil mavili ekibin bu oyuncunun ikna edilememesi durumunda Marin'e yöneleceği öğrenildi.

Bonservisi Chelsea'de olan ve sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Marko Marin'i kadrosunda görmek isteyen Karaman'ın raporu doğrultusunda Çaykur Rizesporlu yöneticiler bu oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmak için harekete geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor