Yıldız futbolcu imzayı attı

La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, Chelsea'ye giden Diego Costa'nın yerini Bayern Münihli Mario Mandzukic ile doldurduAtletico Madrid kulübü bomba bir transfere imza attı ve Bayern Münih'ten Mario Mandzukic'i renklerine bağladı. Bir süredir konuşu

Yıldız futbolcu imzayı attı

La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, Chelsea'ye giden Diego Costa'nın yerini Bayern Münihli Mario Mandzukic ile doldurdu

Atletico Madrid kulübü bomba bir transfere imza attı ve Bayern Münih'ten Mario Mandzukic'i renklerine bağladı. Bir süredir konuşulan ve tarafların öncesinde el sıkıştığı transfer süreci, İspanyol kulübünün internet sitesinden yaptığı açıklama ile resmiyet kazandı.

Bundan böyle Arda Turan'ın asistlerini dört gözle bekleyecek olan yıldız forvetin öncelikle sağlık kontrolünden geçtiği, ardından da 4 yıllık sözleşmeye imza attığı bildirildi. Kulübün stadı Vicente Calderon ile antrenman tesislerini gezen Hırvat futbolcunun tatiline devam edeceği ve ardından takımla çalışmalara katılacağı belirtildi. İspanyol basını Atletico'nun ödeyeceği bonservis bedelinin 22 milyon euro olduğunu duyurdu.  

Biçilmiş kaftan!

Kulübün sportif direktörü Jose Luis Perez Caminero oyuncuyla ilgili yaptığı yorumda, "Mandzukic, tam da bu bölge için aradığımız tipte bir forvetti. Bu yüzden bu transferi büyük memnuniyetle karşılıyorum. Pas oyununu oynayabilen, etkili şutları olan çok güçlü bir oyuncu. Rakiplerimize karşı bize önemli bir avantaj sağlayacak" şeklinde konuştu.

Wolfsburg'dan transfer olduğu Bayern Münih'te toplam 88 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda 48 gol, 14 asist kaydetti. Mandzukic'in, 51 kez giydiği Hırvatistan Milli Takımı formasıyla da 15 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor