Yener;Küme düşmemizi isteyenler oldu

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener çarpıcı konuştu. "Küme düşmemizi isteyenler oldu. Şimdi onlara gülüp geçiyorum" dedi.Sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, Orduspor ve Eskişehirspor'u yenerek alt sıralardan orta sıralara terfi etti. Kulübü

Yener;Küme düşmemizi isteyenler oldu

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener çarpıcı konuştu. "Küme düşmemizi isteyenler oldu. Şimdi onlara gülüp geçiyorum" dedi.

Sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, Orduspor ve Eskişehirspor'u yenerek alt sıralardan orta sıralara terfi etti.
 
Kulübün genel sekreteri Hasan Yener, bir dönem küme düşme potasına kadar inen takımı değerlendirdi. Bu durumu "Beklenmedik sonuçlar alınca futbolcular özgüvenlerini yitirdi.
 
Sonrasında bu tablo ortaya çıktı" diye tanımladı. Trabzonspor'un küme düşeceğini hiçbir zaman akıllarına bile getirmediklerini belirten Yener "İsteyen istediğini düşünebilir. Biz takımımızı biliyoruz. Bizim böyle bir kaygımız hiç olmadı.
 
Böyle bir düşünce içinde olanlara ise gülüp geçiyorum" şeklinde konuştu. Türkiye Kupası’nda rakip önemli değil Yener, Avrupa kupalarına katılmak için en büyük hedeflerinin Türkiye Kupası olduğunu belirtti.
 
"Kupayı alalım da kimi elersek eleyelim. Önemli olan kupayı almak" dedi. Süper Lig'de 4 sezonu bitirmek için 4 maçları kaldığını hatırlatan Hasan Yener, sözlerini şöyle noktaladı: "Kalan 4 maçı da kazanıp bu sezonu noktalamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor