Yazarlar TS için neler söyledi?

Ergun Ata – Fanatik Ergun Ata Fanatik Gazetesindeki köşesinde, çok garip bir ilk yarı olduğunu belirterek, ilk 20 dakika içerisinde 2-0 öne geçen Trabzonspor'un bu maçı da farklı kazanacağı psikolojisi içerisinde girdiğini belirtti.Karşılaşmanın ikinci ya

Yazarlar TS için neler söyledi?

Ergun Ata – Fanatik

Ergun Ata Fanatik Gazetesindeki köşesinde, çok garip bir ilk yarı olduğunu belirterek, ilk 20 dakika içerisinde 2-0 öne geçen Trabzonspor'un bu maçı da farklı kazanacağı psikolojisi içerisinde girdiğini belirtti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Alanzinho'yu alarak başlamanın takımı 1 kişi eksik bıramasına neden olduğunu belirten Ata, Gençlerbirliği'nin yaptığı 2 değişikliği ise “Kritik ama çok doğru 2 hamle” şeklinde yorumladı.

Ergun Ata yazısının son bölümünde şu ifadelere yer verdi:

“Rakip 3 değişiklikle neredeyse 2-0'dan maçı koparacakken, Broos, Alanzinho  Yattara değişikliğiyle takımı yine bir kişi eksik oynattı. Böylece hem bir oyuncusunu kaybetti hem de tek puana sevinmek zorunda kaldı.”

Serdar Bali - Star

Serdar Bali Star gazetesindeki “Hocanın Acemiliği” başlıklı yazısında Broos'u suçladı.

Doğru bir tercihle sahaya çıkan Trabzonspor'un ilk 20-25 dakika içerisinde bulduğu 2 gol sonrası, futbolcuların maça bitmiş gözü ile baktıklarını belirten Bali 2.yarıya haftalardır forma giymeyen Alanzinho ile başlanmasının sonucunda Fizik üstünlüğünün bir anda Gençlerbirliği'ne verildiğini de vurguladı.

Bali, Alanzinho'nun yanlış zamanda oyuna sürülmesini ve daha sonra oyundan alınarak yerine Yattara'nın koyulmasını da “Futbolcuyu yemenin en güzel yolu budur” diyerek değerlendirdi.  

Teknik Direktör Hugo Broos'un Gökhan Ünal'ı oyundan alıp Serkan'ı sahaya sürmesini de “İçindeki korkuyu dışarı vurdu” şeklinde yorumladı

Ata yazısının son paragrafında maçı şu cümlelerle özetledi "Rakip 3 değişiklikle neredeyse 2-0'dan maçı koparacakken, Broos, Alanzinho,Yattara değişikliğiyle takımı yine bir kişi eksik oynattı. Böylece hem bir oyuncusunu kaybetti hem de tek puana sevinmek zorunda kaldı"

İskender Gönen – Sabah

Sabah gazetesi köşe yazarı İskender Gönen Trabzonspor-Gençlerbirliği karşılaşması için Trabzonspor'da ki sorunun orta sahadan kaynaklandığını vurguladı.

Selçuk'inan'ın orta sahada sorumluluk alması beklenen bir fıtbolcu iken biç bir pozitif katkısının olmadığını da ifade eden Gönen, Colman'ın markajda kaybolduğunu, Ceyhun'un da inanılmaz pas hataları yaptığını yazısında belirtti.

Karşılaşmanın 2. Yarısı başlarken Gabriç'in oyundan alınıp Alanzinho'ya yer verilmesini de “Yanlış Tercih” olarak değerlendiren Gönen yazısının son paragrafında “G.Birliği'nin maçı kazanması içten bile değildi” ifadesine yer verdi.

 Cemal Ersen – Milliyet

Trabzonspor adına özellikle ikinci yarıdaki performansı ve hatalı oyuncu değişikliklerine bakarak bir puan iyidir demek mümkün.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler