Yattara hamamda temizlenecek

Hacısalihoğlu konuşması sırasında sözü kesilerek "Yattara konusunu temizleyin" eleştirisi üzerien esprili bir açıklama yaptı.

Yattara hamamda temizlenecek

İşte o açıklama:

"Yattara  Meydan Hamamında temizlenecek. Yattara özel oyuncu çok bu konuda çok spekülasyon yapılıyor, bu konularda yöneticileri çok rahatsız ediyor . Trabzonsprun menafati bu konuda neyse o yapılacaktır"dedi.
SALON ELEŞTİRİSİNE HAK VERİYORUZ

Hayrettin Hacısalihoğlu, salon konusunda gelen eleştirilere cevap verdi. “Salonda daha görkemli Trabzonspor bayrakları asılabilirdi, bu konuda gelen eleştirilere hak veriyoruz” dedi.

BAŞKANIN ŞEVKİ KIRILDI


Başkan Sadri Şener'in neden kongreye gelmediği konusunda açıklık getirerek başlayan Hacısalihoğlu, “Başkan Şener ile de konuşmadım ama geçen kongrede hoş olmayan olaylardan dolayı gelmediğini tahmin ediyorum. Bu olaylar karşısında başkanın şevki kırıldı” dedi.

KONGRE SALONLARINDA HOŞ OLMAYAN GÖRÜNTÜLER OLMAMALI

Trabzon'un imajının Papaz Cinayeti, Dink  olaylarıyla kötü bir imajının olduğunu anımsatan Hacısalihoğlu, “ Biz en azından bu kötü imaj karşısında kongre salonlarında bu hoş olmayan olaylar olmaması gerekiyordu” dedi.

GEÇMİŞTEKİ ŞAMPİYONLUKLAR O GÜNÜN ŞARTLARINDA OLDU

Bir çok konuşmacı Trabzonspor neden şampiyon olamıyor konusunu gündeme getirdiğini ifade eden Hacısalihoğlu, “ Tranzonspor 25 yıldır şampiyon neden olamıyor, geçmişte nasıl şampiyonluklar geldi konusu gündeme geldi.  Geçmişteki başarıları tabıkı unutmak gerekiyor Kurtuluş savaşı soba borularıyla kazanıldı ama şimdi ise makineli tüfeklerle düşmanı kovabiliyor musunuz. Geçmişi örnek alalım ama o şampiyonluklar o günün şartlarında oldu”diye konuştu.

BORÇ KONUSUNU HER İSTEYEN ÖĞRENEBİLİR


Trabzon'da fikir birlikteliğinin olmadığını kaydeden Hacısalihoğlu, şunları söyledi “

“Biz İstanbul takımlarının dörte biri kadar transfere yer ayırmadık. Biz Fenerbahçe deplasmanda berabere kalınca  bir Fenerbahçe'yi bile yenemiyorsunuz denildi.  Borç konusunda kulübümüz Denetleme Kurulu tarafından sürekli denetleniyor ve de borsada bağlıyız bilgi veriliyor.Biz yönetim olarak isteyen her  arkadaşa geçmişle ilgili ne istiyorsa inceleme yapabilir. Denetleme Kurulu hafta veya ayda bir sürekli denetlesin ve de basın yoluylada her ay kamuoyu bilgilendirsin ben bunu teklif ediyorum.Kim borç konusunda ne düşünüyorsa Trabzonspor'da muhasebedeki elamanlar onların emrindedir her isteyen gelen öğrenebilir"

Önceki haberlerimiz:

Üner: Yönetim şeffaf olmalı
Trabzonspor'un yol haritası yok
İşte Yanal'a gelen o mesaj
Sadri Şener gelmedi Canl

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor