Yattara FİFA'ya başvurdu!

Trabzonspor'un sezon başında sözleşmesini feshettiği Drago Gabric ile Belçika'nın Eupen takımında oynarken bonservisini aldığı ancak daha sonra takıma katmadan sattığı Christian Brüls, kulüp aleyhine tazminat davası açtı.Her iki futbolcunun da FIFA nezdin

Yattara FİFA'ya başvurdu!

Trabzonspor'un sezon başında sözleşmesini feshettiği Drago Gabric ile Belçika'nın Eupen takımında oynarken bonservisini aldığı ancak daha sonra takıma katmadan sattığı Christian Brüls, kulüp aleyhine tazminat davası açtı.

Her iki futbolcunun da FIFA nezdinde açtığı davaların yazışmaları ve yargı süreci devam ediyor. Gabric'in açtığı davanın bedelinin 2 milyon 460 bin Euro, Brüls'ün açtığı davadaki tazminat bedelinin ise 3 milyon 500 bin Euro tutarında olduğu öğrenildi.

YATTARA DA ALACAĞINI İSTİYOR

Öte yandan Trabzonspor'dan sezon başı ayrılarak Arabistan'ın Al Shabab takımı ile anlaşan Ibrahima Yattara da kulüpten alacağı olan 900 bin Euro'yu tahsil etmek için FIFA'ya başvurdu. FIFA'dan bu konuda arabuluculuk yapmasını isteyen Yattara'nın talebine henüz cevap gelmediği, Trabzonspor'un da bu konuda gerekli savunmaları hazırladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor